Puuelementti­ratkaisut rakennus­liikkeille ja rakennuttajille

Valitessasi projektiisi Omatalon elementtitoimituksen saat varmasti laadukkaat katto- ja seinäelementit rakentamiseen.

 

Nopea ja edullinen

Yksilöllisillä suurelementeillä projektisi valmistuu nopeasti ja ilman yllättäviä kustannuksia. Puurakentamisessa ei tarvita pitkiä kuivumisaikoja, mikä mahdollistaa nopean työmaavaiheen läpimenon. Asennusaika on minimoitu katto- ja seinäelementtien ollessa nopeita ja helppoja asentaa. Saat kohteesi ennätysajassa myyntiin ja maksimoit näin projektistasi saatavat hyödyt.

Asennuslaajuus toiveidesi mukaan

Asennuslaajuus on aina valittavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit valita kohteesi puuelementit sateeltasuojaan-, vesikatto-, tai puuverhousasennuksella. Asennuslaajuus sovitetaan juuri sinun projektiisi sopivaksi.

Laadukas ja turvallinen

Henkilöstömme on koulutettu ja sitoutettu laatujärjestelmiin, mikä takaa puuelementtien korkean laadun. Elementtien ja komponenttien tutkittu ja turvallinen laatu ovat etuja sekä sinulle että loppukuluttajalle. Laadukkailla materiaaleille rakennetusta kohteesta saat maksimaalisen katteen ja tulevilla asukkailla on terveellistä ja turvallista asua.

Energiatehokas rakenne

Yläpohjan ja seinäelementtien tiiviit ja lämpimät rakenneliitokset takaavat energiatehokkaan rakenteen ja rakennuksen pitkän käyttöiän. Rakennettavassa kohteessa tämä mahdollistaa energiatehokkaan ja kestävän asumisen, mitkä ovat rakennuttajalle merkittäviä myyntivaltteja.