Avaimet käteen -palvelu rakennuttajille

Toimitusvalikoimaamme kuuluvat asuinkäyttöön tarkoitetut erillis-, rivi-, pari- ja luhtitalot.

 

Kokonaisvaltainen palvelu valmiiksi myytäväksi kohteeksi

Valitessasi Omatalon kumppaniksesi jo hankekehitysvaiheessa voimme suunnittelusopimuksen pohjalta räätälöidä sopivan ratkaisun tontillesi. Avaimet käteen -toimitusvaihtoehto on kustannustehokkain vaihtoehto hiotun muuttovalmiskonseptimme ansiosta. Lähtökohtana voidaan pitää mallistoamme, muuttovalmiskonseptin mukaisia arkkitehtisuunnitelmia tai omia suunnitelmiasi.

Nopea suurelementtitoimitus

Korkean valmiusasteen suurelementit valmistetaan tehtaassamme Sonkajärvellä. Korkea laatu ja valmiusaste sekä helppo asennus mahdollistavat asennusajan minimoinnin ja koko projektin nopean läpimenon. Saat kohteesi ennätysajassa myyntiin ja maksimoit näin projektisi hyödyt.

Nykyaikainen talotekniikka

Talotekniikka toteutetaan Omatalon Avaimet käteen -konseptin mukaisesti. Toimitussisältö räätälöidään kohdekohtaisesti jolloin esim. talon lämmitysjärjestelmä optimoidaan vastaamaan toiveitasi. Sähkö- ja vesikalusteet ovat tunnettujen valmistajien nykyaikaisia ja luotettavaksi todettuja.

Valmis konsepti muutosten hallintaan

Omatalon Avaimet käteen -konseptin mukainen muutosten hallinta on helppo tapa hallita projektin aikana ilmenevät asiakasmuutokset. Valmiiksi valikoitu perusvalikoima sisältää sisustustuotteita, LVIS-kalusteita ja lämmönlähteitä. Vakiovalikoiman lisäksi valittavanasi on markkinoiden laajin lisähintaisten tuotteiden valikoima. Voit siis itse keskittyä vain markkinoimaan kohdettasi. Kauttamme on myös mahdollista saada laadukkaat 3D-visualisointikuvat ennakkomarkkinointiin.

Luotettavat kumppanit

Omatalo toimii vain tunnettujen ja luotettavien yhteystyökumppanien kanssa. Esimerkiksi Tulikivi, Westwood, Oras, Gustavsberg, Weckman, Isover, Enervent, Nibe, Topi-Keittiöt ja RTV. Laadukkailla materiaaleille rakennettu kohde on helppo myydä ja näin varmistat projektistasi maksimaalisen hyödyn.