Asiakastarina: Foudia Uusimaa Oy

Foudia Uusimaa Oy:n toimitusjohtaja Marko Larjanne on tyytyväinen yhteistyöhön Omatalon kanssa ja meneillään on jo kolmas yhteistyössä toteutettu muuttovalmis rivitalokohde.

Kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua rakennuttajille

Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelumme rakennuttajille, mahdollistaa täysin rakennuttajan tontille räätälöitävän rakennusratkaisun. Avaimet käteen -toimitusvaihtoehtomme on kustannustehokas vaihtoehto hiotun muuttovalmiskonseptimme ansiosta ja se antaa rakennuttajalle vapauden keskittyä omaan liiketoimintaansa. Suunnittelemme ja valmistamme elementit asiantuntemuksella sekä osallistumme projektiin sovitussa laajuudessa.

Avaimet käteen -rivitaloja jatkuvassa yhteistyössä

Urakoimme jatkuvassa yhteistyössä Foudialle useita nykyaikaisella talotekniikalla toteutettuja rivitalokohteita, jotka vastaavat nykypäivän asumisen vaatimuksiin. Joustava muuttovalmiskonseptimme on räätälöity yhteistyössä Foudian toimintatapaan sopivaksi. Yhteistyökonseptimme antaa myös loppuasiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa tulevan kotinsa sisustusratkaisuihin ja näin varmistamme tyytyväiset loppuasiakkaat kohteissamme.

Foudia rakennuttaa Helsingin seudulle keskeisille alueille huolellisesti suunniteltuja pientaloja, joissa huonekoot ja pohjaratkaisut on mitoitettu nykyaikaisiin tarpeisiin. Suomalaiseen maisemaan sulautuvat puurakenteiset talot rakennetaan asukkaiden toiveita kuunnellen ja tasokkaita materiaaleja hyödyntäen.

Foudia Uusimaan toimitusjohtaja Marko Larjanne kertoo  yhteistyön sujuneen Omatalon kanssa hyvin. – Asiat on käyty läpi asioina ja niihin on aina läydetty osapuolia tyydyttävät ratkaisut. Marko kertoo  työmaiden edenneen sovituissa aikatauluissa ja toiminnan olleen ammattimaista, myös työn laatuun on voinut olla tosi tyytyväinen. – Omatalo on ollut kaikinpuolin positiivinen kokemus ja uskon yhteistyön jatkuvan samanlaisena.

TUTUSTU ESIMERKKIKOHTEESEEN


Notice: Undefined variable: post_category in /home/omatalo/public_html/wordpress/wp-content/themes/omatalo_2017_11/single-post.php on line 56

Notice: Trying to get property of non-object in /home/omatalo/public_html/wordpress/wp-content/themes/omatalo_2017_11/single-post.php on line 56
  1. Elementtitoimitus päiväkeskus, Iisalmi
  2. Muuttovalmis rivitalo ja kaksi luhtitaloa, Kuopio
  3. Asiakastarina: Foudia Uusimaa Oy

Ota yhteyttä