Tämän hetkisen tiedon valossa maailmanlaa­juisella koronavirus-epidemialla ei välittömiä vaikutuksia Omatalo Oy:n toimituksiin

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Turvataksemme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme olemme siirtäneet lähes kaikki toimihenkilömme etätöihin ja ottaneet käyttöön helpotuksia mahdollisten sairauspoissaolojen varalle. Pyrimme muutoin toimimaan tavalliseen tapaan ja asiakaspalvelumme palvelee kuten ennenkin.

Elementtien valmistus, kuljetus tai asennus eivät onnistu etätöinä ja nämä toiminnot ovat tästä syystä haavoittuvaisempia epidemialle. Olemme päivittäneet turvaohjeitamme erityisesti työmailla vierailuihin ja yhteydenpitoon liittyen sekä ohjeistamme myös asiakkaitamme, kuinka toimimme yhdessä koronaviruksen leviämistä vastaan.

Tämän hetkisen tiedon valossa maailmanlaajuisella koronavirus-epidemialla ei ole välittömiä vaikutuksia Omatalo Oy:n toimituksiin. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja virallisia ohjeistuksia päivittäin. Mahdollisien vaikutuksien esiintyessä asiakaspalvelumme on henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiimme viipymättä.

Jos sinulla on kysyttävää talotoimitukseesi liittyen, voit olla yhteydessä: asiakaspalvelu@omatalo.com

muuttovalmiin-omatalon-olohuoneen-harmoninen-sisustus

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

    Seuraa meitä!

    Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.