Yksilöllinen arkkitehti­suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa yksilöllistä arkkitehtisuunnittelupalvelua

Uuden kodin suunnittelu lähtee meillä aina tulevien asukkaiden tarpeista. – Siitä mitä juuri sinä haluat omaan kotiisi. Muita tärkeitä talomallin suunnitteluun vaikuttavia tekijöitä ovat budjetti ja kaavamääräykset. Ne voivat määritellä hyvinkin tarkasti millaisen talon voit tontillesi rakentaa, joten tontin hankkiminen ja talomallin suunnittelu kulkevat käsi kädessä.

Me Omatalolla haluamme tehdä uuden kotisi toteuttamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Mikäli unelmiesi kotia ei löydy mallistostamme, arkkitehtipalvelumme tarjoaa ratkaisun.

Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme on käytettävissäsi projektin alusta loppuun ja meiltä löytyy osaaminen myös haastavien suunnitelmien toteuttamiseen. Jos sinulla on täysin oma visio kodistasi — me autamme. Teemme tarvittaessa kotisi täysin omien ajatuksiesi pohjalta.

Jätä vapaamuotoinen tarjouspyyntö

Kysy lisätietoja yksilöllisestä arkkitehtisuunnittelupalvelusta ja jätä vapaamuotoinen tarjouspyyntö Omamyyjälle. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä.

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköposti­osoite *

Puhelin­numero *

Katuosoite *

Paikkakunta *

Postinumero *

Viesti

Antamalla tähän lomakkeeseen merkityt tietosi annat suostumuksesi, että tiedot lähetetään ja tallennetaan Omatalon sähköiseen tietojärjestelmään, siinä määrin kuin markkinointi edellyttää. Tunnistamistietoja käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystietojasi voidaan käyttää tämän suostumuksesi nojalla suoramarkkinointiin. Lähetämme sähköpostia 1-3 kertaa kuukaudessa. Voit milloin tahansa kieltää suoramarkkinoinnin sähköpostilla osoitteeseen info@omatalo.com tai sähköpostit niiden mukana kulkevista linkeistä. Kuluttajan tietojen tallentamisessa ja kuluttajaan kohdistuvassa suoramarkkinoinnissa noudatamme Suomessa voimassa olevia lakeja. Katso tarkemmin Omatalon tietosuojaperiaatteet.

 

Vinkkejä talomallin valintaan löytyy myös blogistamme! >

Onnistunut talomallin valinta lähtee aina tulevien asukkaiden tarpeista.

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.