Yksilöllinen arkkitehti­suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa yksilöllistä arkkitehtisuunnittelupalvelua

Uuden kodin suunnittelu lähtee meillä aina tulevien asukkaiden tarpeista. – Siitä mitä juuri sinä haluat omaan kotiisi. Muita tärkeitä talomallin suunnitteluun vaikuttavia tekijöitä ovat budjetti ja kaavamääräykset. Ne voivat määritellä hyvinkin tarkasti millaisen talon voit tontillesi rakentaa, joten tontin hankkiminen ja talomallin suunnittelu kulkevat käsi kädessä.

Me Omatalolla haluamme tehdä uuden kotisi toteuttamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Mallistostamme löydät helposti omaan yksilölliseen makuusi sopivan kodin. Talomalleja on kaikentyyppisille tonteille ja erilaisiin asuinympäristöihin. Mikäli unelmiesi kotia ei löydy mallistostamme, arkkitehtipalvelumme tarjoaa ratkaisun.

Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme on tarpeen vaatiessa käytettävissäsi projektin alusta loppuun ja meiltä löytyy osaaminen myös haastavien suunnitelmien toteuttamiseen. Joten jos sinulla on täysin oma visio kodistasi — me autamme. Teemme tarvittaessa kotisi täysin omien unelmiesi ja ajatuksiesi pohjalta.

Kysy lisää ja jätä vapaamuotoinen tarjouspyyntö Omamyyjälle. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä.

Pyydä tarjous

Vinkkejä talomallin valintaan löytyy myös blogistamme!

Yksilöllinen Omatalo

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.