Omatalon talo­­­paketti -ratkaisu

Omatalo Talopaketti on edullinen vaihtoehto

Omatalon Talopaketti-toimitusvaihtoehto on loistava valinta jos omasta takaa löytyy rakennustaitoa. Valvotussa kuivassa tehdasympäristössä osaavien ammattilaisten toimesta valmistetut elementit ovat vaihtoehto myös rakentamisen ammattilaisille. Talopaketti on edullinen, koska sinun on mahdollista tehdä suurin osa työstä itse ja säästää näin oman työn osuudella. Myöskin materiaalivalinnoissa talopakettirakentajana voit säästää tai panostaa täysin oman mielesi mukaisesti. Tutustu myös sisustusvalmis– ja muuttovalmis-vaihtoehtoomme.

Pitkälle jalostetun tuotannon ansiosta elementtien asennus tontillesi on nopeaa ja helppoa.  Talopaketti asennetaan vesikattoon todella nopeasti ja rakentajana pääset jatkamaan työtä itsenäisesti rakenteiden ja eristeiden pysyessä kuivana. Talon rakenteet saadaan nopeasti säältä suojaan ja rakennusajaksi tarvittavat työkalut ja tarvikkeet voit varastoida talon sisällä lukituissa tiloissa. Talopakettivaihtoehtoon on valittavissa kolme erilaista asennuslaajuutta lisähinnasta.

Talopaketti sateelta suojaan -asennuslaajuus

Sateelta suojaan -asennus on yksinkertaisin talopaketin asennusvaihtoehtomme. Talon tehtaalla lämpimässä sisäilmassa asennetut rakenteet ja eristeet pysyvät kuivina, ja  asennuspaikalla elementtivalmisteinen Omatalo nousee vesikattoon asti todella nopeasti. Rakennusajaksi saat tarvikkeet  varastoiduksi talon sisälle lukittuihin tiloihin.

Talopaketti vesikattoasennuslaajuus

Vesikattoasennukseen kuuluu valittu vesikate asennettuna, räystäiden ja otsalautojen osalta viimeisteltynä. Lisäksi mukaan sisältyvät seinätikkaat, poistumistikkaat ja poistumisputket asennettuina sekä kattoturvatuotteet ja läpiviennit ilmastointia, viemäröintituuletusta, liesituuletinta ja radonpoistoa varten. Omatalon talopaketin vesikattoasennus on yllättävän laaja.

Talopaketti puuverhousasennuslaajuus

Puuverhousasennukseen kuuluu edellisten asennusten lisäksi täydellinen puuverhous. Koulutetut asentajamme asentavat ulkovuorilaudoituksen tippalistoineen ja nurkkalautoineen. Myös ikkunoiden ja ovien pielilaudoitukset ja vesipellitykset sisältyvät puuverhousasennettuun talopakettiin valmiiksi asennettuina.

Tutustu toimitussisältöihin

Edullisesta talopakettivaihtoehdosta ja asennuslaajuuksista saat lisätietoja Omamyyjältäsi tai voit lukea lisää valinnasta blogistamme!

talopaketti asennusvaihtoehdot

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

    Seuraa meitä!

    Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.