Omatalon talo­­­paketti -ratkaisu

Omatalo Talopaketti on edullinen vaihtoehto

Omatalo Talopaketti on loistava valinta jos omasta takaa löytyy rakennustaitoa. Elementit valmistetaan valvotussa tehdasympäristössä osaavien ammattilaisten toimesta. Pitkälle jalostetun tuotannon ansiosta elementtien asennus tontillesi on nopeaa ja helppoa. Talopaketti-vaihtoehdossa omatoimirakentajan on mahdollista tehdä suuri osa työstä itse ja säästää rakennuskuluissa oman työn osuudella. Talopakettivaihtoehtoon on valittavissa kolme erilaista asennuslaajuutta lisähinnasta.

Sateelta suojaan -asennus

Sateelta suojaan -asennus on yksinkertaisin asennusvaihtoehtomme. Talon tehtaalla lämpimässä sisäilmassa asennetut rakenteet ja eristeet pysyvät kuivina, koska asennuspaikalla elementtivalmisteinen Omatalo nousee vesikattoon asti todella nopeasti. Rakennusajaksi tarvikkeet saa varastoiduksi talon sisälle lukittuihin tiloihin.

Vesikattoasennus

Vesikattoasennukseen kuuluu valittu vesikate asennettuna, räystäiden ja otsalautojen osalta viimeisteltynä. Lisäksi mukaan sisältyvät seinätikkaat, poistumistikkaat ja poistumisputket asennettuina sekä kattoturvatuotteet ja läpiviennit ilmastointia, viemäröintituuletusta, liesituuletinta ja radonpoistoa varten. Omatalon vesikattoasennus on yllättävän laaja.

Puuverhousasennus

Puuverhousasennukseen kuuluu edellisten asennusten lisäksi täydellinen puuverhous. Koulutetut asentajamme asentavat ulkovuorilaudoituksen tippalistoineen ja nurkkalautoineen. Myös ikkunoiden ja ovien pielilaudoitukset ja vesipellitykset sisältyvät valmiiksi asennettuina.

Edullisesta talopakettivaihtoehdosta ja asennuslaajuuksista saat lisätietoja talomyyjältämme.

Tutustu toimitussisältöihimme

talopaketti asennusvaihtoehdot

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.