Sisustus­valmis -ratkaisu

Omatalo Sisustusvalmis on vaihtoehto sinulle, joka haluat sisustaa talosi itse

Omatalon ammattilaiset toteuttavat kotisi sisustusta vaille valmiiksi, jonka jälkeen pääset itse tekemään sisustustyöt täysin oman mielesi mukaisesti omassa aikataulussasi.

Omatalo vastaa talotekniikasta

Sisustusvalmis-vaihtoehdossa talotekniikasta vastaa Omatalo, joten rakentajalle tämä vaihtoehto on kevyempi kuin perustalopaketti, vaativimpien vaiheiden vastuiden ollessa toimittajalla. Sisustusvalmis Omatalo sisältää mm. lämmönlähteen, vesi- ja viemärityöt ja vesikalusteet sekä sähkötyöt.

Helppoa sisustamista oman mielen mukaisesti

Pääset sisustamaan talosi helposti valmiiksi levytetyille seinille ja valetulle lattialle talon ollessa ulkoapäin yhtä valmis kuin muuttovalmistoimituksessa. Kaikki kalusteet, kodinkoneet ja sisustusmateriaalit ovat täysin sinun itsesi vapaasti valittavissasi mistä itse haluat.

Sisustusvalmis on taloudellinen vaihtoehto

Sisustusvalmistoimituksessa voit säästää omalla työlläsi jos taito sisustamiseen löytyy sinulta itseltäsi tai lähipiiriltäsi. Sisustusmateriaaleja valitessasi voit myös säästää tai vaihtoehtoisesti panostaa täysin sinulle itsellesi sopivissa asioissa.

Tutustu toimitussisältöihin

Sisustusvalmis-vaihtoehdosta saat lisätietoja Omamyyjältäsi tai voit lukea lisää valinnasta blogistamme!

sisustusvalmis omatalo keittiö

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

    Seuraa meitä!

    Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.