Muuttovalmis, valmistalo -ratkaisu

Omatalo Muuttovalmis on vaivaton valmistalo-ratkaisu omaa aikaa arvostavalle

Ammattilaiset rakentavat valmistalosi perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti. Sinun tehtäväksesi jää vain sisustusratkaisujen valinta laajasta mallistostamme ja muuttoauton tilaaminen.

Muuttovalmis on helppo ja turvallinen valinta

Muuttovalmistoimitus on erityisesti ensirakentajalle se helpoin ja turvallisin vaihtoehto rakentaa omakotitalo. Omatalon kanssa toimiessa sinulla on aina ammattilaiset töissä työmaallasi. Talon rakentamista suunnitellessa kannattaakin arvioida omia resurssejasi rakentamiseen osallistumiseen realistisesti.

Valmistalossa kustannustenhallinta on helppoa

Muuttovalmiiseen talotoimitukseen sisältyy n. 70-80% koko valmistalon rakentamiskustannuksista. Loput kustannuksista muodostuvat mm. maansiirto- ja pihatöistä sekä viranomaiskuluista ja ovat näin ollen tapaus- ja paikkakuntakohtaisia.

Omatalo Muuttovalmis on muokattavissa

Vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta tai halua osallistua itse talon rakentamiseen voit jättää kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin, jotka ovat näkyvillä perheen arjessa. Omatalo Muuttovalmis on joustava, laadukas ja toimiva muuttovalmiskonsepti, jossa sisustusratkaisut ovat tyylikkäät ja valikoima laaja.

Tilaa sisustusesite

Muuttovalmis-vaihtoehdosta saat lisätietoja Omamyyjältäsi tai voit lukea lisää valinnasta blogistamme!

Omatalo sisustusesite

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

    Seuraa meitä!

    Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.