Muuttovalmis, Avaimet käteen -ratkaisu

Vaivaton tie uuteen taloon on Omatalo Muuttovalmis

Ammattilaiset rakentavat valmistalosi perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti. Sinun tehtäväksesi jää vain sisustusratkaisujen valinta laajasta mallistostamme ja muuttoauton tilaaminen.

Muuttovalmis on helppo ja turvallinen valinta

Muuttovalmistoimitus on erityisesti ensirakentajalle se helpoin ja turvallisin vaihtoehto rakentaa omakotitalo, koska Omatalon kanssa toimiessa sinulla on aina ammattilaiset töissä työmaallasi. Talon rakentamista suunnitellessa sinun kannattaakin arvioida omia resurssejasi rakentamiseen osallistumiseen realistisesti.

Kustannustenhallinta on helppoa

Muuttovalmiiseen talotoimitukseen sisältyy n. 70-80% koko valmistalon rakentamiskustannuksista. Loput kustannuksista muodostuvat mm. maansiirto- ja pihatöistä sekä viranomaiskuluista ja ovat näin ollen tapaus- ja paikkakuntakohtaisia.

Omatalo Muuttovalmis on muokattavissa

Vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta tai halua osallistua itse talon rakentamiseen voit jättää kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin, jotka ovat näkyvillä perheen arjessa. Omatalo Muuttovalmis on laadukas ja toimiva muuttovalmiskonsepti, jossa sisustusratkaisut ovat tyylikkäät ja valikoima laaja.

TILAA MUUTTOVALMISTALOJEN SISUSTUS JA LVIS -ESITE

Omatalo sisustusesite

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.