Toimitus­vaihtoehdot

Kaikki Omatalon talopaketit valmistetaan ihanteellisissa rakennusolosuhteissa, valvotussa tehdasympäristössä osaavien ammattilaisten toimesta. Omatalon asennus tontillesi on nopeaa ja helppoa. Rakentaminen sujuu helposti myös omatoimisesti, mutta valittavissasi on myös täysin muuttovalmis vaihtoehto.

Lue blogistamme vinkit toimitusvaihtoehdon valintaan!

Muuttovalmis, Avaimet käteen -ratkaisu

Vaivaton tie uuteen kotiin. Omatalon ammattilaiset rakentavat kotisi perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti. Sinä voit keskittyä muuttoauton tilaamiseen.
Tutustu!

Sisustus­valmis -ratkaisu

Haluatko osallistua itse sisustamiseen? Omatalon ammattilaiset toteuttavat kotisi sisustusta vaille valmiiksi jonka jälkeen pääset itse tekemään sisustustyöt. Talotekniikasta vastaa Omatalo.
Tutustu!

Omatalon talo­­­paketti -ratkaisu

Rakennatko tai rakennutatko itse? Perinteiseen talopakettivaihtoehtoon on valittavissa kolme erilaista Omatalon asennuslaajuutta sateeltasuojaan asennuksesta ulkoa lähes valmiiksi saakka.
Tutustu!

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.