Tilaa talonrakenta­jan pikaopas

Tilaa maksuton sähköinen opas ja hyödyllistä tietoa rakentamisesta sähköpostiisi!

Käsikirja on sinua varten, jos harkitset talon rakentamista ja kaipaat lisätietoja siihen kuuluvista asioista, kuten kustannuksista, prosessin etenemisestä ja esimerkiksi lupakuvioista.

  Antamalla tähän lomakkeeseen merkityt tietosi annat suostumuksesi, että tiedot tallennetaan Omatalon sähköiseen tietojärjestelmään, siinä määrin kuin markkinointi edellyttää. Tunnistamistietoja käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystietojasi voidaan käyttää tämän suostumuksen nojalla suoramarkkinointiin. Lähetämme sähköpostia 1-3 kertaa kuukaudessa. Voit milloin tahansa kieltää suoramarkkinoinnin sähköpostilla osoitteeseen info@omatalo.com tai sähköpostit niiden mukana kulkevista linkeistä. Tietojen tallentamisessa ja kuluttajaan kohdistuvassa suoramarkkinoinnissa noudatamme Suomessa voimassa olevia lakeja. Katso tarkemmin Omatalon tietosuojaperiaatteet.

  talonrakentajan pikaopas

  Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

  Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

  Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

  Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

  Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

  Ollaan kuulolla!

  Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

   Seuraa meitä!

   Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.