Tietosuoja

HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10§ MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE

Arvostamme palvelumme käyttäjien yksityisyyttä, pyrimme ymmärtämään käyttäjien tarpeita ja kiinnostuksen kohteita parantamalle sivustomme käyttökokemusta. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä lakisääteisiä määräyksiä ja haluamme tällä sivulla tiedottaa tavastamme kerätä ja käyttää kerättyjä tietoja. Jäljempänä sivulla selitämme, mitä tietoja keräämme käyttäjistämme ja mitä näistä tiedoista käsittelemme ja käytämme milläkin tavalla.

Henkilötietojen käsittely

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa lakia. Käsittelemme henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) lainsäädännön sallimissa rajoissa esimerkiksi asiakkuuden tai suostumuksen johdosta ja sen mukaisesti. Lisäksi käsittelyä voidaan toteuttaa muun muassa suoramarkkinointia varten.

Tietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja pääasiallisesti käyttäjiltä itseltään esimerkiksi esitetilauksen ja myöhemmin asiakkuuden aikana esimerkiksi kyselyiden avulla sekä evästeillä. Henkilötietoja käsittelemme vain siltä osin kuin se on tarpeellista palveluidemme toteuttamiseksi. Käsittelemme henkilötietoja palveluidemme toteuttamiseksi mm. tilausten toimittamiseksi sekä parantaaksemme käyttäjien palvelukokemusta (esim. digitaalisen mainonnan kohdentamisessa.) Kaikki toimintamme ei edellytä tiedon käsittelyä henkilön tunnistavassa muodossa. Tietoja voidaan esimerkiksi palvelunkehittämisessä käsitellä muun muassa koostetusti tai anonyymissä muodossa.

Evästeet

Käytämme evästeitä sivustollamme. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto. Evästeiden avulla voidaan tallentaa selaustoimintoja, joiden avulla laaditaan analyysitietoja (mm. Google Analytics) sivuston käytöstä tai voidaan näyttää erilaisia kohdennettuja mainoksia kiinnostuksen perusteella. Käytämme sivuillamme myös mm. Apsislead-evästettä käyttäjien toiminnan seuraamiseen sivustolla. Evästeillä saadun tiedon avulla kehitämme jatkuvasti palveluamme ja sivustomme ja muun viestintämme sisältöä. Käytämme niitä mm. sivustomme sisällön kiinnostavuuden arviointiin siten, että voimme tarjota palveluidemme käyttäjille yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Evästeet eivät vahingoita kävijöiden tietokoneita tai tiedostoja.

Käyttötarkoitussidonnaiset evästeet

Välttämättömät

Jotkin evästeet ovat sivuston teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat

Suorituskykyä mittaavat evästeet keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivuja (esim. suositut sivut, mahdolliset virheviestit). Niitä käytetään oleellisen tiedon tarjoamiseen sekä parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää mm. Google Analytics ja Apsis-evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan palveluntarjoajan palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics yksityisyyskäytäntö

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat evästeiden poiskytkemisen selaimen asetuksista.

Lisätietoja Googlen evästeistä ja niiden poiskytkemisestä

Tietojen käytön kieltäminen

Tietojen käytön ja suoramarkkinoinnin voi kieltää sähköpostiviestillä osoitteeseen info@omatalo.com. Kuluttajan tietojen tallentamisessa ja kuluttajaan kohdistuvassa suoramarkkinoinnissa noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa lakia. Luonnolliseen henkilöön kohdistuvaa markkinointia suojaa Kuluttajansuojalaki.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Omatalo Oy, Rutakontie 50, 74300 Sonkajärvi

2. Rekisteriasiat

Omatalo Oy:n markkinointi vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Omatalo Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja seurantaan. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimin tavoin Omatalo Oy:n suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin sekä asiakasviestintään myös sähköisiä välineitä käyttäen. Henkilötietoja käytetään tai muutoin käsitellään vain tavalla, joka ei ole yhteensopimatonta Henkilötietolain 6 §:ssä tarkoitettujen käsittelyn tarkoitusten kanssa.

5. Rekisterin tietosisältö

  • Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja:
  • etu- ja sukunimi
  • titteli
  • yritys
  • yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  • sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot, rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot, mikäli evästeisiin liitetään henkilötietoja
  • markkinointiin ja myyntiin liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet
  • kiinnostus Omatalo Oy:n palveluita kohtaan
  • muut palveluiden toteuttamisen kannalta tarpeelliset tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

  • Rekisteröidyn palvelun tilauksessa ilmoittamat tiedot
  • Rekisteröidyn rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamat tiedot
  • Asiakassuhteen hoidon yhteydessä asiakkaalta kerättävät tiedot
  • Kyselyjen ja kilpailujen yhteydessä kerättävät tiedot
  • Rekisteröidyn www-selailun yhteydessä välittyvät tekniset tiedot

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Omatalo Oy:n yhteistyökumppaneille sen ollessa välttämätöntä palvelun toteuttamiseksi.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimella tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakas- ja markkinointirekisteriä ylläpidetään rekisterinpitäjän tai rekisterinkäsittelijän toimesta. Tietojärjestelmä on suojattu käyttäen asianmukaisia teknisiä suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöä valvotaan käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

(päivitetty 25.4.2018)

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.