Unelmista kodiksi.

Evo 146 + ak

Talomalli

Evo 146 + ak on 1 ½ -kerroksinen pelkistetty talomalli kahden auton kytketyllä autokatoksella. Talon ja autotallin geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä yhdistelmä luo sisäpihalle yksityisen katseilta suojaisan oleskelutilan. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa, jonne luonnonvalo pääsee suurista ikkunoista useasta suunnasta. Talon neljästä makuuhuoneesta kolme on sijoitettu yläkertaan. Alakerrassa on hyödynnetty selviytymiskerros-ajatusta, joten kaikki päivittäiseen elämään tarvittavat tilat löytyvät alakerrasta. Evo 146 + ak -talomallissa on kaksi wc:tä ja kolme vaatehuonetta. Talomallin suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut korostavat luonnonläheisyyttä myös urbaanissa ympäristössä.

Tutustu asiakastarinoissa yksilölliseen muuttovalmiiseen Evo 146 + ak -muunnokseen!

Muunneltava talopaketti ja muuttovalmistalo

Kaikki Omatalon talopaketit ja muuttovalmiit talot ovat kodin rakentajan muunneltavissa. Talomallien jatkaminen, lyhentäminen, ikkunatyypin vaihto ja muut muutokset ovat mahdollisia. Eri verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kodin luonnetta. Lisäksi taloihin voi rakentaa erityylisiä kuisteja ja terasseja.

Muuttovalmis, sisustusvalmis vai talopaketti?

Suurin osa Omatalon talomalleista on saatavissa täysin muuttovalmiina tai sisustusvalmiina siten, että Omatalon ammattilaiset hoitavat talotekniikan ja talon asennuksen väliseinävaiheeseen. Kaikki talomallit on saatavissa perinteisenä talopaketti-valmiusasteena, johon voit valita sinulle sopivan asennuslaajuuden.

Evo 146 + ak on CE-hyväksytty.
Lue lisää toimitusvaihtoehdoista.
Lue lisää toimitussisällöistä.

int(293) int(262)
Talo on saatavana seuraavina valmiusasteina:
Omatalo Evo 146 + ak
  • Muuttovalmis: Kysy tarjous!
  • Sisustusvalmis: Kysy tarjous!
  • Talopaketti: Kysy tarjous!
  • Kerrosala: 146 m²

    Kerrosala on laskettu 250mm ulkoseinävahvuuden mukaan.

  • Huoneistoala: 133 m²

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.