Evo 134

Talomalli

Evo 134 on 1 ½ -kerroksinen linjakas talomalli. Tässä kodissa on kiinnitetty erityistä huomiota luonnonvalon hyödyntämiseen. Oleskelutilojen seinäpinta-alasta suurin osa on ikkunaa ja keittiöstä on käynti tilavalle terassille. Yhtenäisestä olohuone-keittiöstä saarekkeineen löytyy tilaa niin ruuanvalmistukseen kuin tarjoiluun ja seurusteluun. Alakerrassa on hyödynnetty selviytymiskerros-ajatusta. Muiden jokapäiväisessä elämässä tarvittavien tilojen lisäksi yksi talon kolmesta makuuhuoneesta löytyy alakerrasta. Yläkertaan on sijoitettu kaksi makuuhuonetta ja työhuone, mikä on mahdollista muuttaa neljänneksi makuuhuoneeksi. Lisäksi yläkerrassa on kaksi vaatehuonetta ja ranskalainen parveke.

Muunneltava talopaketti ja muuttovalmistalo

Kaikki Omatalon talopaketit ja muuttovalmiit talot ovat kodin rakentajan muunneltavissa. Talomallien jatkaminen, lyhentäminen, ikkunatyypin vaihto ja muut muutokset ovat mahdollisia. Eri verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kodin luonnetta. Lisäksi taloihin voi rakentaa erityylisiä kuisteja ja terasseja.

Muuttovalmis, sisustusvalmis vai talopaketti?

Suurin osa Omatalon talomalleista on saatavissa täysin muuttovalmiina tai sisustusvalmiina siten, että Omatalon ammattilaiset hoitavat talotekniikan ja talon asennuksen väliseinävaiheeseen. Kaikki talomallit on saatavissa perinteisenä talopaketti-valmiusasteena, johon voit valita sinulle sopivan asennuslaajuuden.

Evo 134 on CE-hyväksytty.
Lue lisää toimitusvaihtoehdoista.
Lue lisää toimitussisällöistä.

int(293) int(262)
Talo on saatavana seuraavina valmiusasteina:
Omatalo Evo 134
  • Muuttovalmis: Kysy tarjous!
  • Sisustusvalmis: Kysy tarjous!
  • Talopaketti: Kysy tarjous!
  • Kerrosala: 134 m²

    Kerrosala on laskettu 250mm ulkoseinävahvuuden mukaan.

  • Huoneistoala: 120 m²

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.