Evo 128

Talomalli

Evo 128 -talomalli on suunniteltu elämästä nauttimiseen. Erillinen saunaosasto luo upeita mahdollisuuksia esimerkiksi suojaisan atriumpihan rakentamiseen, myös kaupungin sykkeeseen. Talomallin arkkitehtuuri leikittelee geometrisilla perusmuodoilla, kuitenkin säilyttäen eleettömän muotokielensä. Tässä kodissa tuntee rauhoittuvansa heti sisään astuessa. Ulko-oven viereen sijoitettu korkea ikkuna tuo luonnonvalon tilaan ja vaatesäilytys on liukuovien takana piilossa katseilta. Luonnonvalo tulvii keittiön ja olohuoneen suurista ikkunoista oleskelutiloihin ja tilava saareke taipuu arkiruokailuun tai ruuanlaittajan viihdyttämiseen. Evo 128 -talomallissa on kolme makuuhuonetta ja wc:tä sekä lisäksi tilava valoisa kodinhoitohuone.

Muunneltava talopaketti ja muuttovalmistalo

Kaikki Omatalon talopaketit ja muuttovalmiit talot ovat kodin rakentajan muunneltavissa. Talomallien jatkaminen, lyhentäminen, ikkunatyypin vaihto ja muut muutokset ovat mahdollisia. Eri verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kodin luonnetta. Lisäksi taloihin voi rakentaa erityylisiä kuisteja ja terasseja.

Muuttovalmis, sisustusvalmis vai talopaketti?

Suurin osa Omatalon talomalleista on saatavissa täysin muuttovalmiina tai sisustusvalmiina siten, että Omatalon ammattilaiset hoitavat talotekniikan ja talon asennuksen väliseinävaiheeseen. Kaikki talomallit on saatavissa perinteisenä talopaketti-valmiusasteena, johon voit valita sinulle sopivan asennuslaajuuden.

Evo 128 on CE-hyväksytty.
Lue lisää toimitusvaihtoehdoista.
Lue lisää toimitussisällöistä.

int(293) int(262)
Talo on saatavana seuraavina valmiusasteina:
Omatalo Evo 128 -talomalli
  • Muuttovalmis: Kysy tarjous!
  • Sisustusvalmis: Kysy tarjous!
  • Talopaketti: Kysy tarjous!
  • Kerrosala: 128 m²

    Kerrosala on laskettu 250mm ulkoseinävahvuuden mukaan.

  • Huoneistoala: 113 m²

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.