EVO

EVO on ajatonta pohjoismaista arkkitehtuuria

Omatalon vuosikymmenien kokemuksesta kehittyi uusi pohjoismainen Omatalo Evo-talomallisto, joka henkii eleetöntä pohjoisen kauneutta. Evo-malliston suunnittelussa halusimme korostaa meille suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä, myös urbaanissa ympäristössä. Vähäeleinen geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä pohjoismainen arkkitehtuuri, suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvalon kotiin ja luovat vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille. Evo-mallistossa on huomioitu erityisesti kasvukeskuksien tiiviin rakentamisen haasteet ja talomallit sopivatkin niin uusille kuin vanhoille asuinalueille.

Eleetöntä pohjoisen kauneutta

Saatavana muuttovalmiina, sisustusvalmiina sekä talopakettina

Omatalo Evo 119

Tilaa maksuton esitteemme

  • Kerrokset

  • Huoneet

  • Pinta-alat

  • Valmiusasteet

  • Tontit

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

    Seuraa meitä!

    Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.