Talomallistot

Talomalleja useaan eri miljööseen ja makuun

Omatalon laajasta talomallistosta löytyy talomalleja monenlaisille tonteille ja monenlaiseen ympäristöön. Riippumattoman RTS Oy:n suorittamassa kyselyssä uuden talon hankkimista suunnittelevien keskuudessa Omatalon pohjaratkaisut valittiin markkinoiden parhaiksi.

Lähtöajatuksena talomallistoissa on ollut asumisen helppous. Kaikkia talomalleja voi aina muunnella esim. jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä jne. Myös paritaloratkaisut ovat mahdollisia.

Jos sinulla on täysin oma visio kodistasi — me autamme myös silloin. Teemme tarvittaessa kotisi täysin omien unelmiesi ja ajatuksiesi pohjalta. Tutustu yksilölliseen arkkitehtisuunnittelupalveluumme!

Tilaa maksuttomat esitteemme

  • Kerrokset

  • Huoneet

  • Pinta-alat

  • Valmiusasteet

  • Tontit

Näytä minua kiinnostavat talomallit

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.