Unelmista kodiksi.

Omatalo Vakio -rakenne

Omatalo Vakio -rakenne on yhdessä VTT:n kanssa kehitetty, turvallinen, energiatehokas sekä kustannustehokas vaihtoehto uuden kotisi rakenteeksi.

OMATALO VAKIO ON ENERGIA- JA KUSTANNUSTEHOKAS RAKENNE

Valitessasi Omatalo Vakio -rakenteen kotisi toteutetaan yhteistyössä VTT:n kanssa kehittämällämme energiatehokkaalla Omatalo Vakio -seinärakenteella, mikä takaa sinulle edulliset asumiskustannukset, kodin lämmön ja huoneilman puhtauden kymmenien tuhansien talojen kokemuksella. Omatalo Vakio -rakenne on ilmatiivis rakenne, jossa talon ilmanvaihto tapahtuu hallitusti koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla.

OPTIMAALINEN HÖYRYNSULUN PAIKKA

Omatalon Vakion -seinärakenne on kehitetty yhteistyössä VTT:n kanssa ja höyrynsulku on sijoitettu optimaalisesti suoraan kipsilevyn taakse, jolloin sisäilman kosteus ei pääse tiivistymään muovin ja eristeen väliin, aiheuttamaan kosteushaittoja. Lisäksi heti kipsilevyn takana oleva höyrynsulkukalvo estää tehokkaasti villakuidun kulkeutumisen hengitysilmaan, joten se on hyvä
vaihtoehto myös allergiakotiin.

OMATALO VAKIO -RAKENTEEN TOIMINTA

Koneellinen ilmanvaihto yhdessä Omatalo Vakio -rakenteen kanssa takaa puhtaan ja terveellisen sisäilman. Nykyaikaisessa rakentamisessa ei enää käytetä painovoimaista ilmanvaihtoa, vaan sekä tulo- että poistoilmaa liikutetaan koneellisesti. Tämä tapa varmistaa tasaisen ilmanvaihdon koko rakennuksessa, johtamalla riittävästi raitista ilmaa hengitettäväksi ja poisjohtamalla hiilidioksidipitoisen ilman. Järjestelmän etuna on lisäksi energiatehokkuus, koska poistoilmaan liitettävällä lämmöntalteenotolla voidaan lämmittää tuloilmaa poistoilman lämpöenergialla.

OMATALO VAKIO -RAKENNE VARMA VAKIORATKAISU

Omatalo Vakio -rakenne on vaihtoehto sinulle, joka haluat varman kustannustehokkaan tutkitusti turvallisen vakioratkaisun uuteen kotiisi. Toimiva ilmanvaihto yhdessä tiiviin rakenteen kanssa vaikuttaa sekä asukkaiden terveyteen että rakennuksen kunnossa pysymiseen ja talon energiatehokkuuteen. Puhdas sisäilma syntyy tiivistä testatusta rakenteesta ja toimivasta ilmanvaihdosta, jotka mahdollistavat hyvän ja terveen asumisen.

Tutkittu ja turvallinen KYLLÄ
Energia- ja kustannustehokas KYLLÄ
Optimaalinen höyrynsulun paikka KYLLÄ
250 mm:n lämmöneriste + tuulensuojalevy KYLLÄ
Kuivissa sisätiloissa valmistetut suurelementit KYLLÄ
Paloturvallinen KYLLÄ
Huonekorkeus 2590 mm, 2730 mm tai 2930 mm (1 krs. talot) KYLLÄ

TILAA RAKENTAJAN PIKAOPAS

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.