Omatalon historia

Omatalo tuotemerkki syntyi vuonna 1939 Kivennavalle, Viipuriin. Vilkkaan rakentamisen aikana oli pula rakennusmiehistä ja syntyi tarve esivalmisteisille puurakenteisille Omataloille. Sotiemme alueluovutusten johdosta Omatalojen valmistus siirtyi Kivennavalta ensin Lahteen ja sieltä myöhemmin Lohjan kautta Sonkajärvelle. Omatalojen valmistus on jatkunut Ylä-Savossa yhtäjaksoisesti vuodesta 1974 lähtien.

Monien Omatalon työntekijöiden työsuhde on kestänyt yli 30 vuotta. Uralla karttunutta tietotaitoa löytyy niin suunnittelun, valmistuksen kuin myyntiorganisaation väeltä. Tehtaan patentoima lämpörunkorakenne, sokkeliliitos ja energiaa säästävä nurkkarakenne ovat Omatalon omien asiantuntijoiden tuottamia innovaatioita.

Tehdas on uudistettu useassa vaiheessa ja moneen kertaan. Nykymuodossaan Omatalojen valmistusmenetelmät edustavat alan ehdotonta huippua niin Suomessa kuin koko maailmassa. Vuosikymmenten saatossa asumisen unelmat sekä omakotitalojen rakenteet ovat kehittyneet jatkuvasti. Työskentelemme vastataksemme yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin tarjonnassamme. Omataloa on myyty jo yli 27 000 kpl, johon ei ole yltänyt vielä mikään muu yksittäinen talotehdas.

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.