Miksi Omatalo?

Omatalo on Suomen kokenein talovalmistaja

Tarinamme alkoi jo 80 vuotta sitten. Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Tänä päivänä Omatalo rakentaa taloja koko Suomeen, ja olemmekin rakentaneet jo 30 000 kotia meille suomalaisille. Tehtaamme sijaitsee Iisalmen  kupeessa Sonkajärvellä, joka on myös kuuluisa eukonkantokisoistaan. Omatalolla on eniten Asuntomessuvoittoja, peräti  7 kappaletta ja yksi loma-asuntomessuvoitto.

Asiakkaina meillä on yksityisten kodin hankkijoiden lisäksi rakennusliikkeitä, jotka luottavat Omatalon laatuun. Noin  puolet liikevaihdostamme tulee tänä päivänä kuluttajilta ja noin puolet rakennusliikkeiltä ja muilta ammattirakentajilta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli n. 18 Milj.€. ja työllistämme n. 100 henkilöä.

Tarjoamme asiakkaillemme parasta palvelua

Meillä uuden kodin suunnittelu lähtee aina tulevien asukkaiden tarpeista, eli siitä mitä juuri sinä haluat ja tarvitset omaan kotiisi. Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan. Myös yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme on tarpeen vaatiessa käytettävissäsi projektin alusta loppuun.

Kattava valikoima ja muunneltavuus

Omatalon mallistossa on kattava valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Halutessasi toteutamme kotisi täysin omien suunnitelmiesi pohjalta. Voit valita talosi toimituksen kolmesta valmiusasteesta talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Halutessasi teemme kotisi perustuksista lähtien täysin valmiiksi, jolloin sinä voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.

Tutustu tarinaamme

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.