Miksi Omatalo?

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta palvelua

Meillä uuden kodin suunnittelu lähtee aina asiakkaiden tarpeista, eli siitä mitä juuri sinä haluat ja tarvitset omaan kotiisi. Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden sellaisen kodin rakentamiseen, joka palvelee yksilöllisiä asumisen tarpeita nyt ja vuosikymmenien päästä. Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme onkin tarpeen vaatiessa käytettävissäsi projektin alusta loppuun.

Kattava valikoima ja muunneltavuus

Omatalon mallistossa on kattava valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Myös paritaloratkaisut ovat mahdollisia joustavan suunnittelumme ansiosta. Halutessasi toteutamme kotisi täysin omien suunnitelmiesi pohjalta. Voit valita talosi toimituksen kolmesta valmiusasteesta talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Muuttovalmiin Omatalon valitessasi teemme kotisi perustuksista lähtien täysin valmiiksi, jolloin sinä voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin ammattilaistemme rakentaessa talosi.

Omatalo on Suomen kokenein talovalmistaja

Tarinamme alkoi yli 80 vuotta sitten. Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Tänä päivänä Omatalo rakentaa taloja koko Suomeen, ja olemmekin rakentaneet jo 30 000 kotia meille suomalaisille. Tehtaamme sijaitsee Iisalmen kupeessa Sonkajärvellä, joka on myös kuuluisa eukonkantokisoistaan. Omatalolla on yksittäisistä talovalmistajista eniten asuntomessuvoittoja, peräti 7 kappaletta ja yksi loma-asuntomessuvoitto.

Asiakkaina meillä on yksityisten kodin hankkijoiden lisäksi rakennusliikkeitä, jotka luottavat Omatalon laatuun. Noin  puolet liikevaihdostamme tulee tänä päivänä kuluttajilta ja noin puolet rakennusliikkeiltä ja muilta ammattirakentajilta. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli lähes 20 Milj.€ ja liikevoitto 0,99 Milj.€. Työllistämme tällä hetkellä Suomessa n. 80 henkilöä.

Tutustu Omatalon missioon, visioon ja arvoihin.

Omatalon tehdas Sonkajärvellä.

Tutustu historiaamme

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.