Miksi Omatalo?

Omatalo on Suomen kokenein talovalmistaja

Tarinamme alkoi jo 80 vuotta sitten. Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Tänä päivänä Omatalo rakentaa taloja koko Suomeen, ja olemmekin rakentaneet jo 30 000 kotia meille suomalaisille. Tehtaamme sijaitsee Iisalmen kupeessa Sonkajärvellä, joka on myös kuuluisa eukonkantokisoistaan. Omatalolla on yksittäisistä talovalmistajista eniten asuntomessuvoittoja, peräti 7 kappaletta ja yksi loma-asuntomessuvoitto.

Asiakkaina meillä on yksityisten kodin hankkijoiden lisäksi rakennusliikkeitä, jotka luottavat Omatalon laatuun. Noin  puolet liikevaihdostamme tulee tänä päivänä kuluttajilta ja noin puolet rakennusliikkeiltä ja muilta ammattirakentajilta. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli n. 18 Milj.€. ja työllistämme tällä hetkellä n. 90 henkilöä.

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta palvelua

Meillä uuden kodin suunnittelu lähtee aina asiakkaiden tarpeista, eli siitä mitä juuri sinä haluat ja tarvitset omaan kotiisi. Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden sellaisen kodin rakentamiseen, joka palvelee yksilöllisiä asumisen tarpeita nyt ja vuosikymmenien päästä. Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme onkin tarpeen vaatiessa käytettävissäsi projektin alusta loppuun.

Kattava valikoima ja muunneltavuus

Omatalon mallistossa on kattava valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Myös paritaloratkaisut ovat mahdollisia joustavan suunnittelumme ansiosta. Halutessasi toteutamme kotisi täysin omien suunnitelmiesi pohjalta. Voit valita talosi toimituksen kolmesta valmiusasteesta talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Muuttovalmiin Omatalon valitessasi teemme kotisi perustuksista lähtien täysin valmiiksi, jolloin sinä voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin ammattilaistemme rakentaessa talosi.

Omatalon tehdas Sonkajärvellä.

Omatalon arvot, missio ja visio

Panostamme voimakkaasti ympäristöystävällisyyteen ja kotimaisuuteen arvojemme mukaisesti, josta osoituksena ovat Omatalon Sonkajärven tehtaalle myönnetyt sertifioinnit laatujärjestelmissä: ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöstandardi ja OHSAS 18001 -työterveys- ja työturvallisuusstandardi. Rakennusmateriaaleissa luotamme tunnettujen, pääosin kotimaisten valmistajien laatutuotteisiin. Taloillamme sekä asennus- ja kuljetuspalveluillamme on myös Avainlippu-merkki takeena suomalaisuudesta. Puurakentamisen ekologisuus ja maltillinen hiilijalanjälki luovat pohjan kestävälle tuotekehitykselle perinteitä kunnioittaen.

Missiomme onkin tarjota asiakkaillemme parhaan palvelun talopaketteja ja muuttovalmiita taloja, mikä näkyy sekä tuotteissa että toimintavoissa. Visiomme on olla Suomen paras puutalotoimija, josta voivat olla ylpeitä niin asiakkaamme kuin työntekijämmekin. Sloganimme ”Kokoa unelmasi.” viittaa talon toimitussisällön laajaan valinnan mahdollisuuteen, jota tarjoamme asiakkaillemme. Haluamme kiinnittää huomion tuotteemme räätälöintimahdollisuuksiin ja viestiä sitä kautta parhaasta palvelustamme. Puhumme talon rakentamisen sijaan kodin kokoamisesta, joka tuo esille myös liiketoimintamme uudistumisen talotehtaasta valmistalojen myyjäksi.

Tutustu historiaamme

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.