Omatalon missio, visio ja arvot

Omatalon missio ja visio

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parhaan palvelun talopaketteja ja muuttovalmiita taloja, mikä näkyy sekä tuotteissa että toimintavoissa.

Visiomme on olla asiakaslähtöinen ja luotettava puutalotoimittaja, josta voivat olla ylpeitä niin asiakkaamme kuin työntekijämmekin.

Omatalon arvot

Asiakaslähtöisyys

Toteutamme asiakkaidemme asumisen unelmat. Sloganimme ”Unelmista kodiksi.” viittaa talon toimitussisällön laajaan valinnan mahdollisuuteen, jota tarjoamme asiakkaillemme. Haluamme kiinnittää huomion Omatalon yksilölliseen muokattavuuteen ja viestiä sitä kautta parhaasta palvelustamme. Puhumme rakentamisen sijaan kodista, joka tuo esille myös liiketoimintamme uudistumisen talotehtaasta asumisen unelmien toteuttajaksi.

Nöyryys

Muistamme että asiat voi aina tehdä paremmin ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Nöyryys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että emme olisi ylpeitä osaamisestamme – päinvastoin. Olemme ylpeitä siitä missä olemme nyt ja avoimia kehitykselle.

Vastuullisuus

Kannamme ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen vastuumme. Panostamme voimakkaasti ympäristöystävällisyyteen ja kotimaisuuteen arvojemme mukaisesti, josta osoituksena ovat Omatalon Sonkajärven tehtaalle myönnetyt sertifioinnit laatujärjestelmissä: ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöstandardi ja OHSAS 18001 -työterveys- ja työturvallisuusstandardi. Olemme myös ottaneet palveluvalikoimaan Elinkaaren hiilijalanjälki -laskennan, joka antaa rakentajalle hyödyllistä tietoa asumisen hiilijalanjäljen ja kustannusten arviointiin.

Rakennusmateriaaleissa luotamme tunnettujen, pääosin kotimaisten valmistajien laatutuotteisiin. Puurakentamisen ekologisuus ja maltillinen hiilijalanjälki luovat pohjan kestävälle tuotekehitykselle perinteitä kunnioittaen. Taloillamme sekä asennus- ja kuljetuspalveluillamme on myös Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta alkuperästä ja suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta. Vastuullisuus toteutuu myös kannattavuudesta ja kilpailukyvystä huolehtimisena kaikessa toiminnassamme.

Kunnioitus

Olemme hyvä työnantaja ja yhteistyökumppani. Toimintamme on läpinäkyvää ja rehellistä sekä rakennamme ja pidämme yllä positiivista työilmapiiriä.

Visiomme on olla asiakaslähtöinen ja luotettava puutalotoimittaja, josta voivat olla ylpeitä niin asiakkaamme kuin työntekijämmekin.

 
Tutustu historiaamme

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

    Seuraa meitä!

    Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.