Talon toimitusvaihtoehdon valinta

Talon toimitusvaihtoehto kannattaa valita arvioiden realistisesti omia mahdollisuuksiasi rakentamiseen osallistumiseen. Omatalolla valittavissasi on kolme toimitusvaihtoehtoa riippuen siitä kuinka paljon haluat itse osallistua rakentamiseen.

talon toimitusvaihtoehdon valinta

Omatalon elementit on valmistettu valvotussa tehdasympäristössä, joten ne on rakennettu varmasti ihanteellisissa kuivissa rakennusolosuhteissa ammattilaisten toimesta, valitsitpa minkä toimitusvaihtoehdon tahansa. Myös asennus on helppoa ja nopeaa valmiilla elementeillä. Valittavissasi on kolme toimitusvaihtoehtoa, sen mukaan kuinka paljon haluat itse osallistua rakentamiseen.

Omatalo muuttovalmis helppoutta arvostavalle

Muuttovalmiissa vaihtoehdossa uusi talosi rakennetaan perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti. Muuttovalmis-vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden unelmiesi omakotitalon rakentamiseen, vaikka sinulta ei löytyisikään aikaa tai osaamista talon rakentamiseen.

Myöskin kustannustenhallinta muuttovalmiissa on helppoa. Muuttovalmistalotoimitus sisältää n. 70-80% rakentamiskustannuksista. Loput kustannuksista muodostuvat mm. maansiirto- ja pihatöistä sekä viranomaiskuluista, joten ne ovat tapaus- ja paikkakuntakohtaisia.

Mallistomme räätälöinti toiveiden mukaisesti on mahdollista myös muuttovalmiissa vaihtoehdossa. Unelmaa yksilöllisen kodin rakentamisesta ei siis tarvitse haudata vaikka juuri sopivaa talomallia ei Omatalon mallistosta löytyisikään. Muuttovalmiskonseptimme sisustusratkaisutkin ovat tyylikkäät ja valikoima laaja. Erityisesti jos olet ensirakentaja eikä osaamista löydy lähipiiristä, on Omatalo muuttovalmis varmasti helpoin ja turvallisin vaihtoehto.

Omatalo sisustusvalmis sisustajalle

Sisustusvalmiissa vaihtoehdossa uusi kotisi rakennetaan sisustusta vaille valmiiksi. Tämän jälkeen voit päästää luovuutesi täysin valloilleen ja voit tehdä sisustustyöt oman mielesi mukaan ja omassa aikataulussasi. Tiedätkö jo esimerkiksi haluavasi juuri tietyt kalusteet, kodinkoneet tai sisustusmateriaalit? Mikäli et, silloin sisustusvalmis voisi olla sinulle se oikea vaihtoehto, jolloin voit edetä täysin omassa aikataulussasi.

Sisustusvalmis on myös taloudellisempi vaihtoehto jos osaaminen sisustamiseen löytyy itseltäsi. Tällöin voit säästää tekemällä sisustustyöt itse. Myöskin materiaaleja valitessasi voit pihistää tai panostaa juuri sinulle sopivissa asioissa.

Sisustusvalmis on helppo vaihtoehto talotekniikan vaativien vaiheiden vastuiden ollessa talotoimittajalla. Omatalo sisustusvalmis sisältää mm. lämmönlähteen, vesi- ja viemärityöt ja vesikalusteet sekä sähkötyöt. Talosi tehdään ulkoapäin yhtä valmiiksi kuin muuttovalmistoimituksessa ja sinä pääset sisustamaan valmiiksi levytetyille seinille ja valetulle lattialle. Helppoa eikö totta?

Omatalo talopaketti rakentajalle

Valvotussa tehdasympäristössä osaavien ammattilaisten toimesta valmistetut elementit ovat vaihtoehto myös rakentamisen ammattilaisille. Pitkälle jalostettu elementtituotanto mahdollistaa elementtien nopean ja helpon asennuksen. Talopaketti asennetaan vesikattoon todella nopeasti ja rakentajana pääset jatkamaan työtä itsenäisesti rakenteiden ja eristeiden pysyessä kuivana.

Talopaketti on edullinen vaihtoehto, koska sinun on mahdollista tehdä suurin osa työstä itse ja säästää näin oman työn osuudella. Myöskin materiaalivalinnoissa talopakettirakentajana voit säästää tai panostaa täysin oman mielesi mukaisesti. Talon rakenteet saadaan nopeasti säältä suojaan ja rakennusajaksi tarvittavat työkalut ja tarvikkeet voit varastoida talon sisällä lukituissa tiloissa. Talopaketti on siis loistava vaihtoehto sinulle, jolta rakentamisen osaaminen löytyy omasta takaa.

Arvioi siis valintaa tehdessäsi omia resurssejasi realistisesti ja valitse toimitusvaihtoehto sen mukaan. Jos valinta mietityttää voit huoletta olla Omatalon myyjään yhteydessä jo aivan projektin alkuvaiheessa.

TILAA RAKENTAJAN PIKAOPAS

  1. Digitalisaatio mahdollistaa paremman palvelun myös talonrakennusalalla
  2. Toimitusjohtajan katsaus
  3. Omakotitalon hiilijalanjälki

Tilaa esitteemme