Omatalo asiakaspalvelun silmin – Parasta palvelua läpi rakennusprojektin

Omatalo-tiimi auttaa sinua talonrakentamisen kaikissa vaiheissa, jotta et kokisi olevasi projektisi kanssa yksin ja että työt sujuvat jouheasti.

Omatalon avara olohuone-keittiö

Minua pyydettiin kirjoittamaan blogi Omatalon asiakaspalvelusta. Homma tuntui alkuun helpolta, koska asiakaspalvelu on minulla dna:ssa: olen aina pitänyt työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, erilaisissa asioissa ja tilanteissa auttaen, mahdollisia ongelmia selvitellen. Kun aloin kirjoittaa tätä, huomasin, että asian sanoittaminen onkin hankalampaa kuin itse asian toteuttaminen! Me kaikkihan olemme oikeastaan päivittäin palveltavana ja palvelemassa toisiamme.

Joustava konsepti mahdollistaa yksilöllisyyden

Me Omatalolla huomioimme palvelukonseptissamme erilaiset rakentajat. Hyvä! Pääsen siis heti toteuttamaan tuota ensimmäistä kohtaa, josta asiakaspalvelussa pidän. Haluamme tarjota yksilöllisiä, räätälöityjä paketteja kunkin asiakkaan tarpeisiin: sinä voit halutessasi hankkia pelkät elementit ja rakentaa talon itse loppuun, tai suunnitella sisustus- tai muuttovalmiin talon esimerkkitalojemme pohjalta, sopien mahdollisista muutoksista oman Omatalo-myyjäsi kanssa. Meillä ei kaikkia siis yritetä ahtaa samaan muottiin.

Palvelu ei lopu tilauksen allekirjoittamiseen

Talotilauksen allekirjoitettuasi aloitamme talon lupakuvien piirtämisen ja yhteistyökumppaniemme verkosto on alusta loppuun apunasi ja tukenasi. Sinulla on myös omat tärkeät tehtäväsi hankkiessasi lähtötietoja perustus-, LVI- ja sähkösuunnitelmia varten. Hankit myös oman työnjohtajan työmaallesi vastaamaan kokonaisuudesta. Valitsemamme suunnittelijat ottavat sinuun yhteyttä LVIS-asioissa. Tässä vaiheessa määritellään yhdessä mm. vesipisteiden, kytkimien, katto- ja pistorasioiden paikat.

Sinä päätät millainen kodistasi tulee

Kalustemyyjän kanssa voit halutessasi täydentää talotilaukseen sisältynyttä kalustepakettia. Asiantunteva myyjä auttaa suunnittelussa ja tekee lisäkalusteista ja/tai muutoksista tarjouksia. RTV:ltä saat apua sisustusmateriaalien valinnoissa ja halutessasi voit myös vaihtaa talotilaukseen sisältyneitä tuotteita. Sisustusmyyjä kertoo sinulle mielellään tuotteista ja tuoteuutuuksista sekä tekee mahdollisista lisähintaisista valinnoista kustannuseroluettelon.

Rakennuslupa laittaa pyörät pyörimään

Rakennusluvan tultua sinulle lähetetään tilausvahvistus, jonka mukana on tärkeää tietoa rakentamisen etenemisestä. Tutustut näihin papereihin ja tilausvahvistukseen huolella, sillä näiden tietojen mukaan aloitamme tehtaalla talosi elementtien rakentamisen. Samoihin aikoihin työmaallasi alkavat perustustyöt. Kahdeksan viikon kuluttua tästä elementit pystytetään työmaallesi asentajiemme toimesta ja pian alkavatkin sisävaiheen rakennustyöt.

Omatalon asiakaspalvelu käytössäsi

Asiakaspalveluun tulevat kysymykset liittyvät usein toimitusaikoihin, aikatauluihin ja toimitussisältöihin. Meillä on kattava yhteistyökumppaniverkosto ja tehtaallamme työskentelee monen alan asiantuntijoita. Yhdessä tämän tiimin kanssa autamme sinua aina, jotta et kokisi olevasi projektisi kanssa yksin ja että työt työmaallasi sujuisivat jouheasti. Jos siis harkitset rakentamista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Kootaan unelmiesi koti yhdessä!

Tea Boman
Asiakaspalvelupäällikkö, Omatalo Oy

 

PYYDÄ TALOTARJOUS

  1. Toimitusjohtajan katsaus
  2. Omakotitalon hiilijalanjälki
  3. Talon rakentamisen kustannukset

Tilaa esitteemme