Omatalo asiakaspalvelun silmin – Parasta palvelua läpi rakennusprojektin

Omatalo-tiimi auttaa sinua talonrakentamisen kaikissa vaiheissa, jotta et kokisi olevasi projektisi kanssa yksin ja että työt sujuvat jouheasti.

Omatalon avara olohuone-keittiö

Minua pyydettiin kirjoittamaan blogi Omatalon asiakaspalvelusta. Homma tuntui alkuun helpolta, koska asiakaspalvelu on minulla dna:ssa: olen aina pitänyt työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, erilaisissa asioissa ja tilanteissa auttaen, mahdollisia ongelmia selvitellen. Kun aloin kirjoittaa tätä, huomasin, että asian sanoittaminen onkin hankalampaa kuin itse asian toteuttaminen! Me kaikkihan olemme oikeastaan päivittäin palveltavana ja palvelemassa toisiamme.

Lue lisää

 1. Talonrakentamisen kustannukset 2017 – Hillittyä kasvua verrattaessa edelliseen vuoteen

  16.1.2018

  Rakennettujen pientalojen keskimääräiset rakentamiskustannukset olivat vuonna 2017 ilman tontinhankintaa 2060 euroa/nettoneliö. Vuoteen 2016 nousua tapahtui vain noin 1 %. (RTS Oy:n tutkimus).

  Lue lisää

 2. Joulusiivousta on turha pelätä - Teet sen yhdessä illassa

  18.12.2017

  Kultaista joulua odotellessa on kodissa monenlaista puuhaa ja joulusiivous on yksi niistä. Ennen pyhiä kannattaa siivota juuri sen verran, mitä oma juhlatunnelma vaatii.

  Lue lisää

 3. Täsmävinkit rakentajalle: Omakotitalon kustannusarvio ja rahoitus

  24.10.2017

  Omakotitaloa rakentaessa kustannusarvion teko heti suunnittelun alkuvaiheessa säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Tämä kannattaa tehdä jo heti kun alkaa olla selvää, mihin tuleva talo on rakentumassa.

  Lue lisää

 4. Toimiva valaistus kotiin

  25.9.2017

  Valaistuksella on suuri merkitys kodin toimivuuteen, tunnelmaan ja viihtyvyyteen.

  Lue lisää

Arkisto »