Talopakettitarjouksien vertailu

Saman muuttovalmis-termin alla eri toimijoiden sisällöt vaihtelevat. Olemme koonneet avuksesi 10 kohdan tarkistuslistan, mihin seikkoihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota kokonaishinnan lisäksi ja näiden karkeat mahdolliset hintavaikutukset.

Omatalo Evo 99

Kilpailuttaessasi talopakettien tarjoajia olet varmastikin pyytänyt tarjouksen useammalta toimijalta. Oletkin saattanut jo huomata, että hinnat poikkeavat toisistaan samojen termien alla. Tarjouksen vertailu kannattaakin tehdä huolella välttyäksesi yllätyksiltä. Yleensä jo tässä vaiheessa kannattaa ottaa mukaan vastaava työnjohtaja, joka voi avustaa tarjouksien vertailussa.
Esimerkkinä muuttovalmis-termin alla, on jokaisella toimijalla hieman toisistaan poikkeavia toimituslaajuuksia.

Olemme koonneet avuksesi 10 kohdan tarkistuslistan, mihin seikkoihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota kokonaishinnan lisäksi ja näiden karkeat mahdolliset hintavaikutukset.

Lue lisää

 1. Omatalo Evo 128

  Digitalisaatio mahdollistaa paremman palvelun myös talonrakennusalalla

  17.4.2020

  Rakennusala on perinteinen ja jopa vanhanaikainen toimiala, mutta digitalisaatio on viime vuosien aikana ollut vahvasti näkyvillä myös meillä erilaisissa kehityshankkeissa. Digitaalisuuden avulla voidaan talonrakennusalalla kehittää nykyisiä toimintamalleja ja luoda myös kokonaan uusia, markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa, kuten myös itse rakentamisen prosesseissa.

  Lue lisää

 2. Omatalon tehdas Sonkajärvi

  Toimitusjohtajan katsaus

  21.2.2020

  Omatalo Oy:n uudistuminen talotehtaasta asumisen unelmien toteuttajaksi käänsi liiketuloksen voitolliseksi. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 19,94 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,99 miljoonaa euroa ja se työllisti 78 henkilöä.

  Lue lisää

 3. Omatalo Primus 56

  Omakotitalon hiilijalanjälki

  14.11.2019

  Suomalaisen hiilijalanjäljestä kolmasosa muodostuu asumisen päästöistä. Siksi oman kodin rakentamisen ilmastovaikutukset ovat tärkeässä osassa yhä useammalle rakennusprojektiin ryhtyvälle ja omia asumisen päästöjä kannattaakin tarkastella kriittisesti.

  Lue lisää

 4. rakentamisen kustannukset

  Talon rakentamisen kustannukset

  19.6.2019

  Riippumattoman rakennustutkimus RTS Oy:n rakentajatutkimuksen mukaan vuonna 2019 rakennettujen pientalojen keskimääräiset rakentamiskustannukset ilman tontin hankintaa olivat 2030 euroa/nettoneliö.

  Lue lisää

Arkisto »

 1. Talopakettitarjouksien vertailu
 2. Digitalisaatio mahdollistaa paremman palvelun myös talonrakennusalalla
 3. Toimitusjohtajan katsaus

Tilaa esitteemme