Digitalisaatio mahdollistaa paremman palvelun myös talonrakennusalalla

Rakennusala on perinteinen ja jopa vanhanaikainen toimiala, mutta digitalisaatio on viime vuosien aikana ollut vahvasti näkyvillä myös meillä erilaisissa kehityshankkeissa. Digitaalisuuden avulla voidaan talonrakennusalalla kehittää nykyisiä toimintamalleja ja luoda myös kokonaan uusia, markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa, kuten myös itse rakentamisen prosesseissa.

Omatalo Evo 128

Erityisesti nyt digitaalisien palveluiden ja digitaalisen asiakaskokemuksen merkitys on korostunut vallitsevan tilanteen vuoksi. Olemme Omatalolla vastanneet viimevuodet digitalisaation murrokseen aktiivisesti liiketoimintaamme digitalisoimalla, niin suunnittelussa, työmaalla kuin koko asiakaskokemuksen kehittämisessä. Pystymmekin digitalisaation tuomien mahdollisuuksien ansiosta palvelemaan sinua monin tavoin entistä paremmin verkossa.

Lue lisää

 1. Omatalon tehdas Sonkajärvi

  Toimitusjohtajan katsaus

  21.2.2020

  Omatalo Oy:n uudistuminen talotehtaasta asumisen unelmien toteuttajaksi käänsi liiketuloksen voitolliseksi. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 19,94 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,99 miljoonaa euroa ja se työllisti 78 henkilöä.

  Lue lisää

 2. Omatalo Primus 56

  Omakotitalon hiilijalanjälki

  14.11.2019

  Suomalaisen hiilijalanjäljestä kolmasosa muodostuu asumisen päästöistä. Siksi oman kodin rakentamisen ilmastovaikutukset ovat tärkeässä osassa yhä useammalle rakennusprojektiin ryhtyvälle ja omia asumisen päästöjä kannattaakin tarkastella kriittisesti.

  Lue lisää

 3. rakentamisen kustannukset

  Talon rakentamisen kustannukset

  19.6.2019

  Riippumattoman rakennustutkimus RTS Oy:n rakentajatutkimuksen mukaan vuonna 2019 rakennettujen pientalojen keskimääräiset rakentamiskustannukset ilman tontin hankintaa olivat 2030 euroa/nettoneliö.

  Lue lisää

 4. Omatalo perinteinen punainen puutalo

  Tontti rakentamiskuntoon

  11.6.2019

  Ennen talotoimituksen saapumista varsinaiset rakennustyöt tontilla aloitetaan laittamalla se rakentamiskuntoon. Tontilta poistetaan ensimmäisenä ylimääräiset puut ja maa-aines. Työmaalle tarvitaan sähköä ja vettä viimeistään perustuksentekovaiheessa

  Lue lisää

Arkisto »

 1. Digitalisaatio mahdollistaa paremman palvelun myös talonrakennusalalla
 2. Toimitusjohtajan katsaus
 3. Omakotitalon hiilijalanjälki

Tilaa esitteemme