Unelmista kodiksi.

Asuntomessukohde #24 Omatalo Kulma on pohjoismaista arkkitehtuuria

Omatalon 2020 asuntomessukohde Tuusulassa on näyttävä yhdistelmä eleetöntä pohjoismaista arkkitehtuuria sekä boheemia indonesialaista sisustustyyliä. Koti edustaa rakennuttajaperheen mukaan ”findonesiandesignea”. Talon muunnos löytyy Omatalo Evo -talomallistosta, Evo 119 -talomallina.

Omatalo Kulma keittiö

Moderni pohjoismainen hengittävä puutalo, sisustettuna kansainvälisillä vaikutteilla

TUTUSTU VIRTUAALISESTI

Syvälahtien modernissa puutalossa näkyy perheen tausta. Pariskunta on tavannut Singaporessa molempien työskennellessä siellä. Roope on ammatiltaan rakennusarkkitehti ja Arum harrastaa muotiblogausta. Perheen koti onkin suunniteltu ja hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten, yhdistelemällä eleetöntä pohjoismaista arkkitehtuuria sekä boheemia indonesialaista sisustustyyliä, ”findonesiandesignea”. Sisustuksen indonesialainen vaikutus vie matkalle lämpimään tropiikkiin.

Vaikka koti on suunniteltu minimalistisesti, on siinä kuitenkin haluttu näkyvän tietty leikillisyys ja kodista löytyy useita hauskoja yksityiskohtia. Omatalo Kulmassa voi aina kurkata kulman taa ja yllättyä. Myös kodin akustiikka on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten, perheen viisivuotiaan pojan Gabrielin kuulonalenema huomioiden. Kaikkiin kodin tiloihin on suunniteltu akustoivia pintoja estämään kaikuisuutta, pintaturpeesta valmistetuilla akustiikkatuotteilla.


Asuntomessukohde 24 – Omatalo Kulma

4h + keittiö + erillinen autotalli/varasto
Talomalli: Omatalo Evo 119 -talomallin muunnos
Rakennuttajat: Syvälahden perhe
Huoneistoala: 107 + 40
Kerrosala: 121 + 47
Rakenneratkaisu: Puurakenteinen suurelementti
Tontin pinta-ala: 554
E-luku: 106
Arkkitehtisuunnittelija: Roope Syvälahti, Omatalo Oy: Anu Rönkkö
Sisustussuunnittelija: Sasu´s Playhouse

Huonekohtaiset materiaalitiedot >


Omatalo Kulma oleskelutilat

Omatalo Kulma on näyttävä yhdistelmä eleetöntä pohjoismaista arkkitehtuuria sekä boheemia indonesialaista sisustustyyliä. Koti edustaa Arumin ja Roopen mukaan ”findonesiandesignea”. Sisustusratkaisuja on hiottu Sasu´s Playhousen kanssa.

Kodin nimi Omatalo Kulma tulee talon arkkitehtuurista, sen sijainnista kadun ja aukion kulmauksessa sekä sijoittelusta tontille. Talomallin kulmikas muotokieli henkii pelkistettyä ajatonta pohjoismaista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Talon muunnos löytyy Omatalo Evo -talomallistosta, Evo 119 -talomallina. Talon sisäpiha on suunniteltu suojaisaksi kuten vanhoissa puukaupungeissa, mikä lisää yksityisyyttä. Lisäksi moderni lasikuisti, joka yhdistyy isoon avoterassiin luo vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos ja tuo luonnonläheisyyden tunnun kotiin.

Kodissa on kolme makuuhuonetta ja avara yhtenäinen oleskelutila suurilla ikkunoilla. Päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy ylellinen walk in -vaatehuone ja oma kylpyhuone. Erinomaisen pohjaratkaisun ansioista koti vaikuttaa 107 neliötään suuremmalta. Oleskelutilojen viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja kodin suuret ikkunapinnat lisäävät tilantuntua entisestään. Kaikki kompaktit neliöt on hyödynnetty täydellisesti elämiseen ja yhdessäoloon mm. käyttämällä väliovina seinän sisään liukuvia liukuovia. Sisätiloihin ilmavuutta tuo lisäksi tavanomaista suurempi huonekorkeus, 273 cm.

 

Omatalo Kulma julkisivu

LATAA KOHDE-ESITE