Tuusulan Asuntomessuille rakentuu moderni puutalo kansainvälisillä vaikutteilla

Syvälahden perhe rakentaa Tuusulan messualueelle modernia puutaloa, jossa näkyy perheen tausta. Talon nimi Omatalo Kulma tulee sen sijainnista kadun ja aukion kulmauksessa sekä talon arkkitehtuurista ja sijoittumisesta tontille. Omatalo Kulma on myös ensimmäinen katsaus Omatalon vuoden 2020 EVO-mallistoon.

Syvälähden perhe Tuusulan Asuntomessut

Syvälahden perhe rakentaa Tuusulan messualueelle modernia puutaloa, jossa näkyy perheen tausta. Roope ja Arum ovat tavanneet Singaporessa molempien asuessa siellä töiden vuoksi. Roope on ammatiltaan rakennusarkkitehti ja Arum harrastaa muotiblogausta, joten näkemystä oman talon suunnitteluun löytyy molemmilta.

Lue lisää

 1. Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessut

  Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessuilla

  26.9.2019

  Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Asuntomessuille Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuu täysin rakentajaperheen toiveiden mukaisesti suunniteltu muuttovalmis Omatalo. Talo on samalla myös ensimmäinen katsaus Omatalon tulevaan vuoden 2020 Evo-mallistoon.

  Lue lisää

 2. Omatalo Taide Kouvolan Asuntomessut taidetapetti

  Taiteella ja suomalaisella designilla sisustettu koti – Taide

  2.7.2019

  Kouvolan asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019 esiteltävä Omatalo Taide (kohde 14) on kahden yrittäjän Annen ja Paavon koti, jossa yhdistyvät pariskunnan ammatit ja työnjälki.

  Lue lisää

 3. Asuntomessurakentajat Anne ja Paavo

  Kouvolan asuntomessuilla nähdään uniikki pienen perheen koti

  7.3.2019

  Taide-kohteen näet valmiina Kouvolan asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019. Talosta voit hakea vinkkejä tilaratkaisuihin, jotka sopivat erityisesti pienen perheen tarpeisiin.

  Lue lisää

 4. Omatalo mukana Kouvolan Asuntomessuilla kohteella Taide

  13.6.2018

  Anne ja Paavo päättivät lähteä asuntomessurakentajiksi messualueelta löytyneen mieleisen tontin vuoksi. Tontti on tasainen ja toimiva, jossa rakentajille tärkeään luontoon pääsee heti takapihalta.

  Lue lisää

Arkisto »