Uusi koti eläkkeellä

Heikin ja Raijan rakas kesämökkipaikka muuttui pariskunnan pysyväksi osoitteeksi, kun tontille nousi viime keväänä uusi koti. Pariskunta tarttui rohkeasti mahdollisuuteen rakentaa. 

– Kysyimme tarjouksen kolmelta eri talotoimittajalta, saimme kuitenkin ehdottomasti parasta palvelua Omatalon myyjältä, Pasi Tossavaiselta. Toiveenamme oli muuttovalmis kahden aikuisen kompakti koti. Pienillä muutoksilla tämä löytyi Omatalon mallistosta valmiina, Heikki kertoo.

Parasta palvelua Omatalon myyjältä

Heikin ja Raijan rakas kesämökkipaikka muuttui pariskunnan pysyväksi osoitteeksi, kun tontille nousi viime keväänä uusi koti. Pariskunta tarttui rohkeasti mahdollisuuteen rakentaa.  – Kysyimme tarjouksen kolmelta eri talotoimittajalta, saimme kuitenkin ehdottomasti parasta palvelua Omatalon myyjältä, Pasi Tossavaiselta. Toiveenamme oli muuttovalmis kahden aikuisen kompakti koti. Pienillä muutoksilla tämä löytyi Omatalon mallistosta valmiina, Heikki kertoo. Heikin ja Raijan koti valmistui hyvissä ajoin jo ennen Omatalon kanssa sovittua muuttopäivää. – Työt sujuivat oikeastaan etuajassa kaiken aikaa. Maatyöt aloitettiin huhtikuussa ja muuttamaan pääsimme jo syyskuun lopussa.

Heikki ja Raija sekä Pomo-koira uudessa keittiössä.

Heikki ja Raija sekä Pomo-koira uudessa keittiössä.

Suomalaista kirvesmiestyötä täytyy kehua, työnjälki on ollut alusta loppuun asti priimaa!

– Heikki

Järkevän pohjaratkaisun ansiosta talo tuntuu neliöitään suuremmalta

Heikin ja Raijan 78 neliön Aino-talon muunnos tuntuu järkevän pohjaratkaisun ansiosta neliöitään suuremmalta. – Saimme tänne tilavan kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan, riittävästi säilytystilaa ja mökkivuosien jälkeen vieläpä sisävessan, se on arjen luksusta, nauraa Heikki. Kodin tilat suunniteltiin esteettömiksi, niin että kulkeminen on myös tulevaisuudessa helppoa. – Pihapiirissä on jo aikaisemmin rakennettu tallirakennus, josta löytyy huone vierailemaan tuleville ystäville, lapsille ja lastenlapsille.

Pintamateriaalit valittiin Omatalon yhteistyökumppaneiden kautta. – Halusimme valkoisen sijaan tämän kauniin helmenharmaan keittiön, joka on Topi-Keittiöiden valikoimista. Keittiön välitilaan valitsimme vähän voimakkaamman laatan, joka on osoittautunut tosi sopivaksi ja mieluisaksi valinnaksi, kertoo Raija. Koirakodissa mattapintainen tumma laminaatti on huoleton valinta.

Kodin huonekalut ovat vuosikymmeniä mukana kulkeneita aarteita, joista uuteen kotiin valittiin kaikkein rakkaimmat. – Ikonityyppinen taulu, jonka olen saanut joskus nuorena saa aina paikkansa kodissamme. Nukumme parisängyssä, jossa on jo Raijan isovanhemmat ja vanhemmat nukkuneet ja vanha kaappikello on isoisän perintöä, kertoo Heikki. Pariskunta on vuosien saatossa kerännyt  itselle tärkeitä taideteoksia, jotka on nyt ripustettu uuden kodin seinille. – Eläkkeellä koti on vielä entistä tärkeämpi paikka, maailman tärkein, Raija ja Heikki toteavat.

 

Heikin ja Raijan terveiset muille rakentamista suunnitteleville kuuluvat – Rohkeasti vain, Omatalo hoiti projektin niin hienosti alusta loppuun, että uskallamme kyllä suositella rakentamista myös muille.

 

PYYDÄ TARJOUS

Toiveenamme oli muuttovalmis kahden aikuisen kompakti koti. Pienillä muutoksilla tämä löytyi Omatalon mallistosta valmiina.

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.