Muuttovalmis unelmakoti

Parasta tässä uudessa kodissa ovat avara ja valoisa olohuone-keittiö. Meidän talomallimme on Omatalon Iina, josta tuli pienillä muutoksilla meidän unelmien koti, Timo ja Rosa kertovat.

– Vaikka rakennusvaiheeseen osui isoja elämänmuutoksia, kun esikoisemme syntyi, selvisimme rakennusvuodesta muuttovalmiin projektin ansiosta hyvin.

– Yksi parhaita muistoja on se, kun elementit saapuivat tontille, siinä oli jotakin juhlallista.

muuttovalmiin unelmakodin rakentajaperhe

Timo ja Rosa rakennuttivat muuttovalmiin Omatalonsa Kuopioon rauhalliseen maalaismaisemaan parinkymmenen minuutin matkan päähän kaupungista. – Kilpailutimme pari talovalmistajaa ja Omatalolta saimme parhaan tarjouksen. Myös joustava suhtautuminen muutoksiin ja asiantunteva myyjä vaikuttivat valintaan.

Sujuvaa rakentamista muuttovalmis-projektin ansiosta

– Vaikka rakennusvaiheeseen osui isoja elämänmuutoksia, kun esikoisemme syntyi, selvisimme rakennusvuodesta muuttovalmiin projektin ansiosta hyvin.

– Yksi parhaita muistoja on se, kun elementit saapuivat tontille, siinä oli jotakin juhlallista.

Muuttovalmis Omatalo Iina julkisivu

Omatalo vastasi perheen rakennusprojektista perustusvaiheesta eteenpäin. – Budjetti ja aikataulut pitivät hyvin ja olivat tiedossa alusta asti. Halusimme pohjaan ja sisustusmateriaaleihin joitakin muutoksia, ne kaikki onnistuivat sujuvasti.

Omatalo Iina olohuone

– Päävastuu projektista oli Omataloilla, mutta rakentajan täytyy myös itse pitää langat käsissään ja olla perillä siitä mitä talolla tapahtuu, Rosa kertoo. Rosan ja Timon koti on vaalea ja avara – Sisustustyylimme on pelkistetty, valkoinen parkettilattia ja isot ikkunat tekevät kodista valoisan ja korkea katto lisää tilantuntua entisestään.

muuttovalmis omatalo iina isot ikkunat

Odotettu uuden kodin arki omassa muuttovalmistalossa

Perheen esikoinen syntyi rakennusaikana, joten muutto uuteen kotiin tuntui erityisen ainutlaatuiselta. – Väliaikaisten asumisjärjestelyjen jälkeen oli ihanaa päästä ihan omaan kotiin, keväällä syntyvä uusi vauva tuleekin huomattavasti rauhallisemman elämäntilanteen keskelle!

muuttovalmi omatalo iina lastenhuone

Arjen sujuvuutta lisäävät kotiin suunnitellut runsaat säilytystilat – Oikeaa arjen luksusta on makuuhuoneen yhteydessä sijaitseva vaatehuone ja pukeutumistila, jossa vaatteet ovat hyvin saatavilla, mutta katseilta piilossa. Tässä talomallissa on muutenkin panostettu säilytystiloihin ja vaatehuoneisiin, se kyllä lisää arjen mukavuutta!

omatalo iina makuuhuoneen pukeutumistila

 

Koti merkitsee paikkaa jossa viihdymme erityisen hyvin, paikkaa jossa koko perhe voi olla omana itsenään ja paikkaa mikä tuntuu ja näyttää meiltä.

 


 

Lataa muuttovalmiiden Omatalojen sisustus- ja lvis -esite

Meillä oli tarkkaan mietitty oma visio pohjaratkaisusta, ja Omatalolta löytyi talomalli, johon pienten muutosten kautta saimme luotua juuri meille sopivan kokonaisuuden.

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.