Arkisto

 1. Omatalo Kulma keittiö

  Asuntomessukohde #24 Omatalo Kulma on pohjoismaista arkkitehtuuria

  28.7.2020

  Omatalon 2020 asuntomessukohde Tuusulassa on näyttävä yhdistelmä eleetöntä pohjoismaista arkkitehtuuria sekä boheemia indonesialaista sisustustyyliä. Koti edustaa rakennuttajaperheen mukaan ”findonesiandesignea”. Talon muunnos löytyy Omatalo Evo -talomallistosta, Evo 119 -talomallina.

  Lue lisää

 2. Omatalo Kulma aurinkokatto

  Tuusulan Asuntomessuille rakentuva Omatalo Kulma yllättää ulkoa ja sisältä

  31.3.2020

  Talossa on mm. käytetty täysin uutta Omatalo Hengittävä -seinärakennetta, joka on ”älykäs” molempiin suuntiin hengittävä rakenne – Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

  Lue lisää

 3. Syvälähden perhe Tuusulan Asuntomessut

  Tuusulan Asuntomessuille rakentuu moderni puutalo kansainvälisillä vaikutteilla

  15.11.2019

  Syvälahden perhe rakentaa Tuusulan messualueelle modernia puutaloa, jossa näkyy perheen tausta. Talon nimi Omatalo Kulma tulee sen sijainnista kadun ja aukion kulmauksessa sekä talon arkkitehtuurista ja sijoittumisesta tontille. Omatalo Kulma on myös ensimmäinen katsaus Omatalon vuoden 2020 EVO-mallistoon.

  Lue lisää

 4. Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessut

  Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessuilla

  26.9.2019

  Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Asuntomessuille Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuu täysin rakentajaperheen toiveiden mukaisesti suunniteltu muuttovalmis Omatalo. Talo on samalla myös ensimmäinen katsaus Omatalon tulevaan vuoden 2020 Evo-mallistoon.

  Lue lisää