Arkisto

 1. Omatalo Kulma keittiö

  Asuntomessukohde #24 Omatalo Kulma on pohjoismaista arkkitehtuuria

  28.7.2020

  Omatalon 2020 asuntomessukohde Tuusulassa on näyttävä yhdistelmä eleetöntä pohjoismaista arkkitehtuuria sekä boheemia indonesialaista sisustustyyliä. Koti edustaa rakennuttajaperheen mukaan ”findonesiandesignea”. Talon muunnos löytyy Omatalo Evo -talomallistosta, Evo 119 -talomallina.

  Lue lisää

 2. Omatalo Kulma aurinkokatto

  Tuusulan Asuntomessuille rakentuva Omatalo Kulma yllättää ulkoa ja sisältä

  31.3.2020

  Talossa on mm. käytetty täysin uutta Omatalo Hengittävä -seinärakennetta, joka on ”älykäs” molempiin suuntiin hengittävä rakenne – Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

  Lue lisää

 3. Syvälähden perhe Tuusulan Asuntomessut

  Tuusulan Asuntomessuille rakentuu moderni puutalo kansainvälisillä vaikutteilla

  15.11.2019

  Syvälahden perhe rakentaa Tuusulan messualueelle modernia puutaloa, jossa näkyy perheen tausta. Talon nimi Omatalo Kulma tulee sen sijainnista kadun ja aukion kulmauksessa sekä talon arkkitehtuurista ja sijoittumisesta tontille. Omatalo Kulma on myös ensimmäinen katsaus Omatalon vuoden 2020 EVO-mallistoon.

  Lue lisää

 4. Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessut

  Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessuilla

  26.9.2019

  Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Asuntomessuille Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuu täysin rakentajaperheen toiveiden mukaisesti suunniteltu muuttovalmis Omatalo. Talo on samalla myös ensimmäinen katsaus Omatalon tulevaan vuoden 2020 Evo-mallistoon.

  Lue lisää

 5. Omatalo Taide Kouvolan Asuntomessut taidetapetti

  Taiteella ja suomalaisella designilla sisustettu koti – Taide

  2.7.2019

  Kouvolan asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019 esiteltävä Omatalo Taide (kohde 14) on kahden yrittäjän Annen ja Paavon koti, jossa yhdistyvät pariskunnan ammatit ja työnjälki.

  Lue lisää

 6. Asuntomessurakentajat Anne ja Paavo

  Kouvolan asuntomessuilla nähdään uniikki pienen perheen koti

  7.3.2019

  Taide-kohteen näet valmiina Kouvolan asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019. Talosta voit hakea vinkkejä tilaratkaisuihin, jotka sopivat erityisesti pienen perheen tarpeisiin.

  Lue lisää

 7. Omatalo mukana Kouvolan Asuntomessuilla kohteella Taide

  13.6.2018

  Anne ja Paavo päättivät lähteä asuntomessurakentajiksi messualueelta löytyneen mieleisen tontin vuoksi. Tontti on tasainen ja toimiva, jossa rakentajille tärkeään luontoon pääsee heti takapihalta.

  Lue lisää

 8. Omatalo Ajatuksen olohuone Mikkelin asuntomessuilla

  Omatalo Ajatus Mikkelin asuntomessuilla

  2.10.2017

  Krivetzin perhe rakensi Mikkelin asuntomessuille täysin uniikin Omatalo-mallin. Talomalliksi ei haluttu mitä tahansa, sen täytyi olla tismalleen heille suunniteltu, oman näköinen ja omassa viisihenkisen perheen arjessa toimiva koti.

  Lue lisää