Ajankohtaista

 1. Uusi pohjoismaista arkkitehtuuria ilmentävä Omatalo EVO-mallisto on julkaistu

  20.12.2019

  Evo-malliston suunnittelussa halusimme korostaa meille suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä, myös urbaanissa ympäristössä. Vähäeleinen geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä pohjoismainen arkkitehtuuri, suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvalon kotiin ja luovat vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille. Evo-mallistossa on huomioitu erityisesti kasvukeskuksien tiiviin rakentamisen haasteet ja talomallit sopivatkin niin uusille kuin vanhoille asuinalueille. TUTUSTU EVO-MALLISTOON

  Omatalo Evo 146 + ak
 2. Omataloon saatavissa Elinkaaren Hiilijalanjälki -laskenta

  18.11.2019

  Omatalo on ottanut palveluvalikoimaan Elinkaaren Hiilijalanjälki -laskennan, joka antaa rakentajalle hyödyllistä tietoa asumisen hiilijalanjäljen ja kustannusten arviointiin. Energiaselvitykset ja hiilijalanjälkilaskennat Omatalon projekteihin laatii Insinööritoimisto Vesitaito Oy.

 3. Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessuilla

  26.9.2019

  Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Asuntomessuille Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuu täysin rakentajaperheen toiveiden mukaisesti suunniteltu muuttovalmis Omatalo. Talo on samalla myös ensimmäinen katsaus Omatalon tulevaan vuoden 2020 Evo-mallistoon.

  Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessut
 4. Omatalo Oy on allekirjoittanut Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa lähes 2 milj.€ sopimuksen

  19.9.2019

  Omatalo Oy on allekirjoittanut Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa sopimuksen lähes 2 milj.€ arvoisesta kuuden paritalon aluerakentamiskohteesta. Kuuden paritalon kokonaisuus on hankkeen ensimmäinen osa.

  Omatalo aluerakentamiskohde Pikonlinna
 5. Uusi BLOCK-talomallisto on julkaistu

  17.12.2018

  BLOCK-talomallisto urbaaniin asumiseen BLOCK -mallisto on erityisesti urbaaniin asumiseen suunniteltu talomallisto. Malliston kaikki talot ovat kaksikerroksisia kompakteja koteja, mikä mahdollistaa pienen tontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön.

  Omatalo Block 132
 6. Omatalo mukana Kouvolan Asuntomessuilla kohteella Taide

  13.6.2018

  Anne ja Paavo päättivät lähteä asuntomessurakentajiksi messualueelta löytyneen mieleisen tontin vuoksi. Tontti on tasainen ja toimiva, jossa rakentajille tärkeään luontoon pääsee heti takapihalta.

 7. Omatalo valittiin Sonkajärven kunnantalon elementti­toimittajaksi

  31.5.2018

  Sonkajärven kunta päätyi tänä keväänä uuden kunnantalon rakentamiseen entisen huonokuntoisen rakennuksen korjaamisen sijaan. Uusi kunnantalo rakennetaan vanhan rakennuksen viereen nykyisen parkkipaikan kohdalle.

 8. Omatalon Vantaan toimisto uudessa osoitteessa

  8.5.2018

  Uusi osoite: Robert Huberin Tie 2, 01510 Vantaa Käytössämme on nyt entistä suuremmat tilat, jotka mahdollistavat asiakkaillemme esimerkiksi mallikeittiöön tutustumisen talomyyjätapaamisessa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain parin kilometrin päässä kauppakeskus Jumbosta. Tilat toimivat sekä myynti- että työmaanjohtohenkilökunnan toimipisteenä.

 9. Omatalon historian suurin yksittäinen hanke valmistuu Kuopioon

  8.2.2018

  Kuopion saaristokaupungissa sijaitsevaan kohteeseen valmistuu kaksi pienkerrostaloa, yksi kaksikerroksinen rivitalo sekä kaksitasoinen autohallirakennus.

  Omatalon ja Crane Hill Groupin työmaa
 10. Omatalo hakee talomyyjiä ympäri Suomen

  2.1.2018

  Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemmekin nyt työsuhde- sekä yrittäjäpohjaisia talomyyjiä ympäri Suomen.

  Omatalon talomyyjä
 11. Sinivalkoinen kahvihetki ja ansiomerkkien jako

  5.12.2017

  Tiistaina 5.12. vietettiin Omatalolla sinivalkoinen kahvihetki 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja palkittiin talossa pitkään työskennelleitä Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä.

 12. Omatalo Ajatus messutalojen paras hoidettavuus­arviossa

  15.7.2017

  Puhtaustieto ja Hyvä Puhtaus -lehti yhdessä Toimivat Kiinteistöt, TOKI ry:n kanssa arvioivat Omatalo Ajatuksen ylläpidon ja hoidettavuuden näkökulmasta parhaaksi messutaloksi 2017. 

 13. Janne Rönkkö on nimitetty Omatalo Oy:n toimitus­johtajaksi

  14.6.2017

  RI Janne Rönkkö (43) on nimitetty Omatalo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen nykyisen toimitusjohtajan Tapio Pitkäsen, siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen.

 14. Omakotitalo­rakentaminen on positiivisessa vireessä

  24.5.2017

  Omakotitalorakentaminen kääntyi nousuun viime vuonna, pitkään jatkuneen hiljaisemman kauden jälkeen ja nousu jatkuu edelleen.

 15. Omatalolle on myönnetty varmennus­todistus

  15.5.2017

  Omatalolle on myönnetty varmennustodistus osoituksena siitä, että Finotrol Oy on arvioinut ja todennut varmennettujen tuotteidemme valmistuksen ja tehtaan tuotannon laadunvalvonnan täyttävän puurakenteisten elementtien kansalliset arviointiperusteet.

  Omatalo Oy:n varmennustodistus
 16. Uudet tilat Tampereelle

  14.4.2017

  Omatalon talomyynnin uudet tilat avattu Tampereella. Osoitteessa: Ahlmanintie 61, 33800 Tampere. Tervetuloa! Alueen Omamyyjät: Anu Korhonen 044 550 1000 anu.korhonen@omatalo.com Jari-Pekka Heikkilä 050 5210 632 jari-pekka.heikkila@omatalo.com Juha Piilola 044 047 5449 juha.piilola@omatalo.com

  Yksilöllinen talopaketti aidoista luonnonmateriaaleista.
 17. Omatalo Ajatus Mikkelin asuntomessuille on hyvässä aikataulussa

  7.4.2017

  Tänä kesänä 48. valtakunnalliset asuntomessut järjestetään Mikkelissä.

  Omatalo Ajatus
 18. Työntekijöitä palkittiin ansiomerkeillä tehtaanjohtaja Jouko Heiskanen siirtyi eläkkeelle

  5.12.2016

  Perjantaina 2.12 vietettiin Omatalolla pikkujouluja ja palkittiin talossa pitkään työskennelleitä Keskuskauppakamarin kultaisilla ansiomerkeillä.

 19. Mikkelipuiston väki tutustui elementtien valmistukseen

  30.11.2016

  Mikkelipuiston väki tutustui uuden tulevan palvelurakennuksen elementtien valmistukseen Omatalon tehtaalla.

 20. Omatalolta uusi pienien minitalojen mallisto

  28.11.2016

  Primus on Omatalon minitalojen mallisto Primus-malliston talot ovat moderneja, pieniä minitaloja, joissa kaikki asumisen mukavuudet on sovitettu kompaktiin kokoon.

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.