Yhteistyö­­kumppanillemme Topi-Keittiöille myönnetty Design from Finland -merkki

 

Topi-Keittiöt Oy:n keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteille ja säilytysratkaisuille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Topi-Keittiöt on kotimaisia laatukeittiöitä ja kiintokalusteita valmistava perheyritys, joka on toiminut Kalajoella jo yli 75 vuotta ja on yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista.

Omatalon muuttovalmistoimituksiin kuuluvat Topi-Keittiöiden kalusteet.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki kertoo suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Merkinhaltijayritys on panostanut suomalaiseen muotoiluun ja muotoilulla on suuri rooli yrityksen kilpailutekijänä. Topi keittiöillä, komeroilla ja kylpyhuonekalusteilla on myös kotimaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu. Lue lisää Topi-Keittiöiden kotisivuilta.

Kuvassa Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors ja muuttovalmis-Omatalojen asiakaspalvelupäällikkö Markku Ojala Topi-Keittiöiltä.

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.