Uusi BLOCK-talomallisto on julkaistu

BLOCK-talomallisto urbaaniin asumiseen

BLOCK -mallisto on erityisesti urbaaniin asumiseen suunniteltu talomallisto. Malliston kaikki talot ovat kaksikerroksisia kompakteja koteja, mikä mahdollistaa pienen tontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön.

– Tinkimättä asumisen laadusta.

Malliston talojen moderni eleetön arkkitehtuuri sopii urbaaniin ympäristöön. Ylös asti avoimet tilat lisäävät kodin tilavuuden ja avaruuden tuntua ja lukuisista isoista ikkunoista tulvii luonnonvalo. Näissä kodeissa alakerta on pyhitetty viihtymiselle ja makuuhuoneet on sijoitettu kätevästi yläkertaan. Mallit sopivat siis niin lapsiperheelle kuin aikuisten taloudelle.

– Suunniteltu toimivaan asumiseen.

Malliston monipuoliset muuntelumahdollisuudet tarjoavat rajattomasti ratkaisuja kotisi rakentamiseen. Omatalon kaikkia talomalleja voi aina muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon ja muokkaamalla väliseiniä. Omamyyjäsi on lisäksi aina auttamassa sinua unelmiesi kodin kokoamisessa.

– Anna persoonasi näkyä.

TUTUSTU BLOCK-MALLISTOON

Omatalo Block 132

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.