Omatalon historian suurin yksittäinen hanke valmistuu Kuopioon

Kuopion saaristokaupungissa sijaitsevaan kohteeseen valmistuu kaksi pienkerrostaloa, yksi kaksikerroksinen rivitalo sekä kaksitasoinen autohallirakennus.

Hanke valmistuu syyskuussa 2018. Kohteen pääurakoitsijana toimii Crane Hill Group, joka vastaa hankkeen kokonaisuudesta mukaan lukien arkkitehtisuunnittelu, maanrakennus- ja perustustyöt sekä asunto-osakkeiden myynti. Omatalo Oy:n toimituksen vastuualueeseen kuuluu mm. kohteen puuelementit, LVI- ja sähkötyöt, sisustustyöt ja valtaosa suunnitelmista. Crane Hill Groupin ja Omatalon välinen sopimus on reilu 2 Milj.€.

Rakennustyöt ovat jo käynnissä ja neuvottelut seuraavasta yhteisestä kohteesta Kuopioon ovat neuvottelun alla.


Omatalo on Suomen kokenein puutalovalmistaja. Omataloja on toimitettu vuodesta 1939 lähtien yhteensä noin 27 000 kappaletta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muuttovalmiit talot, talopaketit, projektirakentamisen palvelut sekä vientitoimitukset. Omatalo Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli n. 18 Milj.€.

Crane Hill Group Oy on nopeasti kasvava kuopiolainen rakennusliike, jonka molemmat omistajat asuvat myös Kuopiossa.  Crane Hill Group on rakennuttaja jonka visiona on olla suunnannäyttäjä ja jäänmurtaja, joka hakee aktiivisesti uusia toimintatapoja ja ratkaisuja.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Omatalo Oy

Janne Rönkkö 040 843 4437

janne.ronkko@omatalo.com

Omatalon ja Crane Hill Groupin työmaa

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.