Omatalolta uusi pienien talojen mallisto

Lanseeraamme alkutalven aikana uuden pienien talojen malliston Omatalo Primuksen.

Primus-malliston talot ovat moderneja pieniä taloja, joissa kaikki asumisen mukavuudet on sovitettu kompaktiin kokoon. Malliston kodit sopivat loistavasti ensimmäiseksi omakotitaloksi, jolloin ei välttämättä ole tarvetta eikä mahdollisuutta suuren omakotitalon rakentamiseen. Talot sopivat sekä pienille kaupunkitonteille että vapaa-ajan asunnoiksi.

Julkaisimme perjantaina 25.11.2016 malliston ensimmäisen ja pienimmän talon Primus 48:n. Tässä mallissa tehokas tilankäyttö on mahdollistanut kaikki kodin tarpeelliset toiminnot vain 48m2 alaan. Primus-mallistossa on kaikkiaan kuusi modernia pientä talomallia, joista julkaisemme yhden joka viikko.

Tutustu Primus 48:saan!

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.