Omatalolta uusi pienien minitalojen mallisto

Primus on Omatalon minitalojen mallisto

Primus-malliston talot ovat moderneja, pieniä minitaloja, joissa kaikki asumisen mukavuudet on sovitettu kompaktiin kokoon.

Malliston minitalot sopivat loistavasti ensimmäiseksi omakotitaloksi, jolloin ei välttämättä ole tarvetta eikä mahdollisuutta suuren omakotitalon rakentamiseen. Talot sopivat sekä pienille kaupunkitonteille että vapaa-ajan asunnoiksi.

Primus-malliston suunnittelu lähti liikkeelle kysynnästä. Tällä hetkellä kysytään ja myydään selvästi pienempiä taloja kuin vielä joitain vuosia sitten. Tilantarve mietitään nykyään tarkkaan ja hukkaneliöt karsitaan. Primus-mallisto vastaa tähän tarpeeseen ja onkin herättänyt paljon mielenkiintoa.

Pienin talomalli on Primus 48

Malliston pienin talo on Primus 48. Tässä mallissa tehokas tilankäyttö on mahdollistanut kaikki kodin tarpeelliset toiminnot vain 48m2 kerrosalaan. Näppärä minitalo taipuu moneen tarpeeseen muokattavuutensa ansiosta.

Myös pienien talojen mallisto on muokattavissa

Primus-mallistossa on kaikkiaan kuusi modernia pientä talomallia, joiden jatkaminen, lyhentäminen ym. muutokset ovat mahdollisia tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi erilaisilla verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kotisi luonnetta. Lisäksi lisätilaa voidaan hakea erilaisilla kuisteilla ja terasseilla.

Tutustu Primus-mallistoon

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.