Omatalo Oy on allekirjoittanut Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa lähes 2 milj.€ sopimuksen

Omatalo Oy on allekirjoittanut Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa sopimuksen lähes 2 milj.€ arvoisesta kuuden paritalon aluerakentamiskohteesta. Kuuden paritalon kokonaisuus on hankkeen ensimmäinen osa.

Omatalo Oy rakentaa Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n omistamalla tontille Kangasalan Pikonlinnaan Vesijärven rantamaisemiin kuusi muuttovalmista paritaloa. Kuuden paritalon kokonaisuus on hankkeen ensimmäinen osa, joka kattaa pienen osan alueen rakentamispotentiaalista. Paritalojen yksitasoiset asunnot ovat kooltaan 71-94,5 neliötä. Uudet paritalot rakennetaan Rikulantielle, vain neljän kilometrin matkan päähän Kangasalan keskustasta. Tampereen keskustaan matkaa tulee vain noin puoli tuntia.

Hanke käynnistyy syksyllä 2019 ja kohteen asunnot ovat pääosin jo varattu. Tulevat asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihin alkusyksystä 2020. Pikonlinnan asuinalueen ainutlaatuinen metsäinen maisema ja runsaat palvelut mm. leikkikoulu, kuntoutus- ja hoivayritykset muodostavat toimivan asuinympäristön moneen tarpeeseen.

”Lokakuussa käynnistyvä paritalohanke Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa on meille merkittävä aluerakentamiskohde Pirkanmaalla. Pääosa projektiliiketoimintamme hankkeista sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta kysyntä projektiurakointiin kasvaa jatkuvasti Pirkanmaalla. Liikevaihdostamme noin puolet tulee tällä hetkellä projektirakentamisesta. ”
Riku-Pekka Rautio, Omatalo Oy

Lisätiedot
Myyntipäällikkö, Omatalo Oy
Riku-Pekka Rautio 050 3087 665
riku-pekka.rautio@omatalo.com

Projektimyyjä, Omatalo Oy
Juha Piilola 044 4700 593
juha.piilola@omatalo.com

Omatalo ilmakuva Pikonlinnan alue

Omatalo on Suomen kokenein puutalovalmistaja. Omataloja on toimitettu vuodesta 1939 lähtien yhteensä noin 30 000 kappaletta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muuttovalmiit talot, talopaketit, projektirakentamisen palvelut sekä vientitoimitukset. Omatalo Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli n. 18 Milj.€.

Omatalo aluerakentamiskohde Pikonlinna

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.