Omatalo hakee talouspäällikköä Sonkajärvelle

 

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen talouspäällikköä. Talouspäällikkö toimii taloushallinnon tiimin esimiehenä ja vastaa talouden prosesseista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan uudistuvaan ja voimakkaasti kasvavaan Omataloon. Työkulttuurimme on iloinen, asiakaslähtöinen ja palvelukeskeinen. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja taloushallinnon järjestelmät ovat ajanmukaiset.

Sinulla on KTM-tutkinto, Tradenomitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet myös tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä ja kehittyä ammatillisesti mielenkiintoisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Vakituinen työskentelypaikkakunta on Sonkajärvi.

Viimeinen hakupäivä: 13.11.2016

 

Lisätietoa ja hakulomake Eilakaislan sivuilla >>

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.