Omatalo Ajatus Mikkelin asuntomessuille on hyvässä aikataulussa

Tänä kesänä 48. valtakunnalliset asuntomessut järjestetään Mikkelissä.

Kotimaista puutalo-osaamista esittelevässä Suomi-korttelissa on esillä myös Saija ja Aki Krivetzille valmistuva uusi koti: Omatalo Ajatus.

Työt ovat kohteessa erittäin hyvässä aikataulussa. Jo viime vuoden lopussa, ennen lumien tuloa ehdittiin julkisivut huolitella valmiiksi. Talossa on jo nyt lopullinen maalipinta ja myös julkisivua koristavat Wienerbergerin tiilet ovat paikoilleen asennettuina.

-Heti hiihtoloman jälkeen saimme kaikki kiintokalusteet taloon sisään ja tällä viikolla niitä asennetaan paikoilleen. A la Carten keittiö on jo välitilan laatoitusta vaille valmis! Aki Krivetz kertoo.

-Omien laskelmien mukaan sisätyöt saadaan valmiiksi jo pääsiäisen tienoilla, huhtikuun puolessa välissä, jolloin aloitellaan sitten jo kodin sisustamista.

-Saimme rakennusluvan ajoissa ja ryhdyimme heti töihin. Meillä on aiempaa rakennuskokemusta kahdesta omakotitalosta, ja sen ansiosta tiedämme, kuinka paljon mikäkin rakennusvaihe vie aikaa ja pystyimme aikatauluttamaan rakennusprojektin realistisesti.

Valmiissa yksikerroksisessa kodissa on neliöitä 184. Kodin mallia ei ole Omatalon mallivalikoimissa, vaan se on täysin perheen omien ajatusten mukaan yksilöllisesti suunniteltu. Siitä on tämä talo saanut myös nimensä. Alussa isolla paperiarkilla oli vain ajatuksia, jotka arkkitehtimme piirsi kauniiksi taloksi.

Kun Aki on enemmän vastuussa rakentamisesta, on Saijan harteille jäänyt sisustus. Sitä suunnitellaan yhdessä Studio m3 Minna Häkkisen kanssa.

Pintamateriaalit tulevat olemaan hillityn väriset, mutta tyyliltään rouhean teollisuushenkiset. Rebel Wallsin tapettivalikoimista on poimittu kuvatapetteja, jotka esittävät muun muassa vanhoja tiiliseiniä, kuluneita maalipintoja jne. Sen sijaan irtosisustukseen on valittu runsaasti vahvoja värejä.

Viimeisenä työvaiheena on piha-alueiden viimeistely, joka aloitetaan heti, kun sää sen sallii.

-Jos kaikki menee suunnitellusti, niin jo ennen juhannusta siirrymme lepotuoliin aurinkoa ottamaan, Aki Krivetz naurahtaa.

 

Artikkelin lähde : SUURI TALO EXTRA No 2/2017

Omatalo Ajatus

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.