Omatalo Ajatus messutalojen paras hoidettavuus­arviossa

Puhtaustieto ja Hyvä Puhtaus -lehti yhdessä Toimivat Kiinteistöt, TOKI ry:n kanssa arvioivat Omatalo Ajatuksen ylläpidon ja hoidettavuuden näkökulmasta parhaaksi messutaloksi 2017. 

Arvioinnissa oli kiinnitetty huomiota mm. talon suunnitteluratkaisuihin kuten sisääntuloon ja hoidettavuutta edistäviin järjestelmiin ja tilankäyttöön.

-Kodin hoidettavuus muodostuu monen yksittäisen elementin kokonaisuudesta, kuten sisäänkäynnin suunnittelusta, tilojen ja kiinteiden kalusteiden sijoittelusta, riittävistä säilytystiloista, pintamateriaalien valinnoista, kylpytilojen käytännöllisyydestä, talotekniikasta ja niin edelleen. Nämä eivät ole ristiriidassa tilojen viihtyisyyden ja näyttävyyden kanssa päinvastoin, ylläpitävät niitä. Hoidettavuuden ja ylläpidollisten ratkaisujen huomioon ottaminen jo suunnitteluvaiheessa on tärkeää toimivan arjen, turvallisen ja terveellisen asumisen, ylläpidon säästöjen ja huollon vaivattomuuden ja lopulta asunnon jälleenmyyntiarvon kannalta. Näille tulisi asettaa selkeä kriteeristö ja hintalappu. Puhtaustieto haluaa yhdessä TOKI ry:n kanssa toiminnallaan edistää tätä yhdessä, toimitusjohtaja Marjatta Lausjärvi Puhtaustiedosta kertoo.

Tutustu Omatalo Ajatukseen!

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.