Omakotitalo­rakentaminen on positiivisessa vireessä

Omakotitalorakentaminen kääntyi nousuun viime vuonna, pitkään jatkuneen hiljaisemman kauden jälkeen ja nousu jatkuu edelleen.

Pientaloteollisuus ry:n mukaan vuoden 2017 ensimmäinen neljännes oli kokonaisuutena erittäin positiivinen. OKT-toimitusten määrä kasvoi 11 % ja toimitusten arvo 15 % verrattuna edellisen vuoden ensimmäiseen vuosineljännekseen. Hyvän alkuvuoden perusteella myös OKT-aloituksien ennustetta on nostettu 7000:sta 7500:an.

Positiivinen vire näkyy myös meillä Omatalolla. Myynnin kasvu oli viime vuonna 50% ja tänäkin vuonna myynti on ollut hyvässä vauhdissa. Tästä osoituksena Sonkajärven tehdas onkin siirtynyt jo keväällä kahteen vuoroon elementtivalmistuksessa.

 

 

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.