Mikkelipuiston väki tutustui elementtien valmistukseen

Mikkelipuiston väki tutustui uuden tulevan palvelurakennuksen elementtien valmistukseen Omatalon tehtaalla.

Mikkelipuisto on ensi kesän asuntomessujen virallinen oheiskohde, jonka uusi palvelurakennus valmistuu kesäkuun 2017 lopussa, juuri ennen asuntomessujen avautumista. Kohteen pystytys aloitetaan Mikkelissä 7.12.2016. Omatalo valikoitui kohteen talopakettitoimittajaksi vahvan kokemuksensa ja asiakaslähtöisen toimintatapansa ansiosta.

Mikkelipuisto on puutarhamatkailukohde, jonka uusi palvelurakennus mahdollistaa esimerkiksi erilaisten tapahtumien, näyttelyiden, jäsenyritysten asiakasiltojen ja muun toiminnan järjestämisen yritysten suunnittelemien ja rakentamien mallipuutarhojen ohella. Uuden palvelurakennuksen on tarkoitus mahdollistaa Mikkelipuiston kehittämistä jatkossa ja pidentää kautta, avaten runsaasti uusia toimintamahdollisuuksia.

Lisätietoa Mikkelipuistosta

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.