Janne Rönkkö on nimitetty Omatalo Oy:n toimitus­johtajaksi

RI Janne Rönkkö (43) on nimitetty Omatalo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen nykyisen toimitusjohtajan Tapio Pitkäsen, siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen.

Omatalo on uudistanut palvelunsa vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Toiminnan painopiste on kohdistettu kuluttaja-asiakkaiden avaimet käteen -toimituksiin sekä rakennusliikkeiden kanssa toteutettaviin rivi- ja kerrostaloihin. Liiketoimintamallin muutos on läpiviety ja jatkossa Omatalo keskittyy nykyisten palveluidensa kehittämiseen.

Sonkajärveläisellä Janne Rönköllä on kattava 19 vuoden kokemus Omatalon liiketoiminnan kaikilta osa-alueilta tuotannosta johtoon. Toimitusjohtajan tehtäviin Rönkkö siirtyy nykyiseltä myyntijohtajan paikaltaan. Tavoitteena hänellä on Omatalon liiketoiminnan kasvattaminen sekä toimialan parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille.

Pitkänen jatkaa Omatalon osakkaana ja hallituksessa luottavaisin mielin: ”Jannen ohjauksessa Omatalon palvelut ja tuotteet rakentavat jatkossakin hyvinvointia asiakkaillemme ja jokaiselle toimintaan osallistuvalle.”

Lisätietoja antavat:

Janne Rönkkö puh. 040 843 4437

Tapio Pitkänen puh. 040 840 0014

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.