Ajankohtaista

 1. Huvila ja Huussi erikoisjaksois­sa vieraillaan Omatalo Kulmassa

  20.10.2020

  Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksot starttaavat 16.11. Nelosella. Neljässä erikoisjaksossa tutustutaan Tuusulan asuntomessujen 2020 tarjontaan ja asumisen uusimpiin trendeihin. Ensimmäisessä jaksossa vieraillaan myös upeassa messukohteessamme Omatalo Kulmassa. Ohjelmaa vetää sisustamisesta innostunut ja Huvilan & Huussin ihmeen itsekin kokenut Ellen Jokikunnas. Rakentamista ja sisustamista on arvioimassa myös sisustusarkkitehti Mikko Vesanen.   Lue lisää Asuntomessujen sivuilta! Lue […]

 2. Tämän hetkisen tiedon valossa maailmanlaa­juisella koronavirus-epidemialla ei välittömiä vaikutuksia Omatalo Oy:n toimituksiin

  20.3.2020

  Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Turvataksemme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme olemme siirtäneet lähes kaikki toimihenkilömme etätöihin ja ottaneet käyttöön helpotuksia mahdollisten sairauspoissaolojen varalle. Pyrimme muutoin toimimaan tavalliseen tapaan ja asiakaspalvelumme palvelee kuten ennenkin. Elementtien valmistus, kuljetus tai asennus eivät onnistu etätöinä ja nämä toiminnot ovat tästä syystä haavoittuvaisempia epidemialle. […]

  muuttovalmiin-omatalon-olohuoneen-harmoninen-sisustus
 3. Omatalo voitti kultaa Puolassa Interbud-rakennus­messuilla

  24.2.2020

  Omatalo palkittiin Puolassa Interbud-rakennusmessuilla ensimmäisellä palkinnolla ekologisuudesta ja energiatehokkuudesta. Puolan Łódźissa Interbud-rakennusmessut järjestettiin jo 27. kerran. Henkilöt kuvassa vasemmalta lukien: Wojtek Kaca (paikallinen oppaamme ja tulkki), Paweł Babij (messujen johtaja), Kauko Jaakkola (Polarheat Oy), Raine Hokkanen (Omatalon vientipäällikkö), Robert Nowicki vice minister Ministerstwo Rozwoju (varaministeri kehitysministeriöstä)

 4. Omatalo Oy:n uudistuminen käänsi liiketuloksen voitolliseksi

  21.2.2020

  LEHDISTÖTIEDOTE 21.2.2020 Omatalo Oy:n uudistuminen talotehtaasta asumisen unelmien toteuttajaksi käänsi liiketuloksen voitolliseksi. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 19,94 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,99 miljoonaa euroa ja se työllisti 78 henkilöä. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 18,03 miljoonaa euroa. Yhtiön liikevaihto nousi vuodesta 2018 10,6%. Vuonna 2018 yhtiön liiketulos oli vielä 0,55 miljoonaa euroa tappiollinen. Omatalo Oy […]

  Omatalon tehdas Sonkajärvi
 5. Teollisuusliiton lakko mekaanisessa metsäteol­­lisuudessa ei toistaiseksi vaikuta Omatalo Oy:n talotoimituksiin

  27.1.2020

  Teollisuusliiton kolmen viikon lakko mekaanisessa metsäteollisuudessa ei toistaiseksi vaikuta Omatalo Oy:n talotoimituksiin. Lakosta asiakkaillemme aiheutuva haitta minimoidaan ja Omatalo Oy:n tuotanto pysyy käynnissä lakon ajan. Vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen hyvästä tilauskannasta johtuen mahdolliset raaka-ainetoimitusten viiveet voivat lakon pitkittyessä aiheuttaa pieniä viivästyksiä toimituksiin. Viivästyksien mahdollisuuksien ilmetessä, olemme asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti. Jos sinulla on kysyttävää talotoimitukseesi liittyen, voit […]

 6. Uusi pohjoismaista arkkitehtuuria ilmentävä Omatalo EVO-mallisto on julkaistu

  20.12.2019

  Evo-malliston suunnittelussa halusimme korostaa meille suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä, myös urbaanissa ympäristössä. Vähäeleinen geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä pohjoismainen arkkitehtuuri, suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvalon kotiin ja luovat vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille. Evo-mallistossa on huomioitu erityisesti kasvukeskuksien tiiviin rakentamisen haasteet ja talomallit sopivatkin niin uusille kuin vanhoille asuinalueille. TUTUSTU EVO-MALLISTOON

  Omatalo Evo 146 + ak
 7. Omataloon saatavissa Elinkaaren Hiilijalanjälki -laskenta

  18.11.2019

  Omatalo on ottanut palveluvalikoimaan Elinkaaren Hiilijalanjälki -laskennan, joka antaa rakentajalle hyödyllistä tietoa asumisen hiilijalanjäljen ja kustannusten arviointiin. Energiaselvitykset ja hiilijalanjälkilaskennat Omatalon projekteihin laatii Insinööritoimisto Vesitaito Oy.

 8. Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessuilla

  26.9.2019

  Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Asuntomessuille Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuu täysin rakentajaperheen toiveiden mukaisesti suunniteltu muuttovalmis Omatalo. Talo on samalla myös ensimmäinen katsaus Omatalon tulevaan vuoden 2020 Evo-mallistoon.

  Omatalo Kulma Tuusulan Asuntomessut
 9. Omatalo Oy on allekirjoittanut Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa lähes 2 milj.€ sopimuksen

  19.9.2019

  Omatalo Oy on allekirjoittanut Pikonlinnan Kiinteistöt Oy:n kanssa sopimuksen lähes 2 milj.€ arvoisesta kuuden paritalon aluerakentamiskohteesta. Kuuden paritalon kokonaisuus on hankkeen ensimmäinen osa.

  Omatalo aluerakentamiskohde Pikonlinna
 10. Uusi BLOCK-talomallisto on julkaistu

  17.12.2018

  BLOCK-talomallisto urbaaniin asumiseen BLOCK -mallisto on erityisesti urbaaniin asumiseen suunniteltu talomallisto. Malliston kaikki talot ovat kaksikerroksisia kompakteja koteja, mikä mahdollistaa pienen tontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön.

  Omatalo Block 132
 11. Omatalo mukana Kouvolan Asuntomessuilla kohteella Taide

  13.6.2018

  Anne ja Paavo päättivät lähteä asuntomessurakentajiksi messualueelta löytyneen mieleisen tontin vuoksi. Tontti on tasainen ja toimiva, jossa rakentajille tärkeään luontoon pääsee heti takapihalta.

 12. Omatalo valittiin Sonkajärven kunnantalon elementti­toimittajaksi

  31.5.2018

  Sonkajärven kunta päätyi tänä keväänä uuden kunnantalon rakentamiseen entisen huonokuntoisen rakennuksen korjaamisen sijaan. Uusi kunnantalo rakennetaan vanhan rakennuksen viereen nykyisen parkkipaikan kohdalle.

 13. Omatalon Vantaan toimisto uudessa osoitteessa

  8.5.2018

  Uusi osoite: Robert Huberin Tie 2, 01510 Vantaa Käytössämme on nyt entistä suuremmat tilat, jotka mahdollistavat asiakkaillemme esimerkiksi mallikeittiöön tutustumisen talomyyjätapaamisessa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain parin kilometrin päässä kauppakeskus Jumbosta. Tilat toimivat sekä myynti- että työmaanjohtohenkilökunnan toimipisteenä.

 14. Omatalon historian suurin yksittäinen hanke valmistuu Kuopioon

  8.2.2018

  Kuopion saaristokaupungissa sijaitsevaan kohteeseen valmistuu kaksi pienkerrostaloa, yksi kaksikerroksinen rivitalo sekä kaksitasoinen autohallirakennus.

  Omatalon ja Crane Hill Groupin työmaa
 15. Omatalo hakee talomyyjiä ympäri Suomen

  2.1.2018

  Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemmekin nyt työsuhde- sekä yrittäjäpohjaisia talomyyjiä ympäri Suomen.

  Omatalon talomyyjä
 16. Sinivalkoinen kahvihetki ja ansiomerkkien jako

  5.12.2017

  Tiistaina 5.12. vietettiin Omatalolla sinivalkoinen kahvihetki 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja palkittiin talossa pitkään työskennelleitä Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä.

 17. Omatalo Ajatus messutalojen paras hoidettavuus­arviossa

  15.7.2017

  Puhtaustieto ja Hyvä Puhtaus -lehti yhdessä Toimivat Kiinteistöt, TOKI ry:n kanssa arvioivat Omatalo Ajatuksen ylläpidon ja hoidettavuuden näkökulmasta parhaaksi messutaloksi 2017. 

 18. Janne Rönkkö on nimitetty Omatalo Oy:n toimitus­johtajaksi

  14.6.2017

  RI Janne Rönkkö (43) on nimitetty Omatalo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen nykyisen toimitusjohtajan Tapio Pitkäsen, siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen.

 19. Omakotitalo­rakentaminen on positiivisessa vireessä

  24.5.2017

  Omakotitalorakentaminen kääntyi nousuun viime vuonna, pitkään jatkuneen hiljaisemman kauden jälkeen ja nousu jatkuu edelleen.

 20. Omatalolle on myönnetty varmennus­todistus

  15.5.2017

  Omatalolle on myönnetty varmennustodistus osoituksena siitä, että Finotrol Oy on arvioinut ja todennut varmennettujen tuotteidemme valmistuksen ja tehtaan tuotannon laadunvalvonnan täyttävän puurakenteisten elementtien kansalliset arviointiperusteet.

  Omatalo Oy:n varmennustodistus

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

  Seuraa meitä!

  Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.