Muuttovalmis, Avaimet käteen -ratkaisu

Vaivaton tie uuteen kotiin on Omatalo Muuttovalmis. Ammattilaiset rakentavat kotisi perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti. Sinun tehtäväksesi jää vain sisustusratkaisuiden valinta laajasta mallistostamme.

Sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta tai halua osallistua itse talon rakentamiseen, mutta haluat jättää kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin, jotka ovat näkyvillä perheen arjessa.

Tarjoammekin loppuun asti viedyn rakentamisratkaisun tähän tarpeeseen: laadukkaan ja toimivan muuttovalmiskonseptin, jossa sisustusratkaisut ovat tyylikkäät ja valikoima laaja. Omatalon Muuttovalmiskoti on muokattavissa juuri sinun toiveidesi mukaiseksi.

Voit tutustua muuttovalmiiden Omatalojen vakiosisustusratkaisuihin ja esimerkkeihin laajoista muuntelumahdollisuuksistamme lataamalla sisustus ja LVIS -esitteemme.

LATAA SISUSTUSESITE

Omatalo sisustusesite

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.