Tilaa esite

Maksuton esite toimitetaan suoraan kotiisi

Esite lähetetään Suomen postiosoitteisiin ilman toimituskuluja.

Tilaan seuraavat esitteet:


Toimitusmuoto:


Please leave this field empty.

Lähettämällä tähän lomakkeeseen merkityt tietonne annatte suostumuksenne että tiedot lähetetään ja tallennetaan Omatalon sähköiseen tietojärjestelmään, siinä määrin kuin markkinointi edellyttää. Tunnistamistietoja käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystietojanne voidaan käyttää suostumuksenne nojalla suoramarkkinointiin. Voit kieltää suoramarkkinoinnin sähköpostilla osoitteeseen info@omatalo.com. Kuluttajan tietojen tallentamisessa ja kuluttajaan kohdistuvassa suoramarkkinoinnissa sovelletaan Suomen Lakia. Tunnistamistietojen käsittelystä ja suoramarkkinoinnista on säädetty sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (16.6.2004/516). Luonnolliseen henkilöön kohdistuvaa markkinointia suojaa Kuluttajansuojalaki.

TILAUSLOMAKKEEN ESITTEET LÄHETETÄÄN AINOASTAAN SUOMEN POSTIOSOITTEISIIN

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Please leave this field empty.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.