Tapahtumat

Tästä näet tulevat taloesittelyt ja muut tapahtumat. Tervetuloa tutustumaan Omatalon taloihin!

 1. Omatalon tehtaalla avoimet ovet
  Rutakontie 50, Sonkajärvi
  1.7.2017 klo 10 - 14

  Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna kannattaa suunnistaa Sonkajärvelle!

  Perinteiset Eukonkannon MM-kisat järjestetään 22. kerran ja koko viikonloppu on täynnä monenlaista ohjelmaa. Perjantaina Eukonkantojen tapahtumakentällä mm. markkinamyyjiä, lapsille leikkimökkikylä ja illalla livemusiikkia.

  Tule tutustumaan Omatalon tehtaaseen!

  Lauantaina markkina-alueen portit avataan 9.00 ja klo 10.00-14.00 Omatalolla on avoimet ovet, jolloin järjestämme ohjattuja tehdaskierroksia puolen tunnin välein, voit tutustua tehtaalla myös näyttelytilaamme. Tehtaalla lapsiparkki!

  Eukonkannon joukkuekisa alkaa klo 13.00, jossa myös Omatalolaiset ovat kisaamassa. Eukonkannon MM-kisat alkavat klo 15.00. Illalla alueella livemusiikista vastaavat mm. Marita Taavitsainen ja Hovimuusikko Ilkka.

  Tervetuloa Sonkajärvelle!

 2. Omatalo Ajatus
  Asuntomessut Mikkelissä
  Huldankuja 1, Mikkeli
  14.7.2017 - 13.8.2017 klo 10-18

  Tänä vuonna Asuntomessut järjestetään upeassa miljöössä Saimaan rannalla, lähellä kaupungin keskustaa. Asuinalueen rakentamisessa on otettu huomioon Saimaan vesistön sekä alueen upean luonnon ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien hyödyntäminen.

  Omatalon kohde (nro 3) on moderni yksikerroksinen puutalo, Omatalo Ajatus. Omatalo Ajatus on suunniteltu kokonaan rakentajapariskunnan omien ajatuksien ja toiveiden perusteella täyttämään perheen asumisen unelmat. Tärkeä suunnittelua ohjaava tekijä rakentajien toiveiden lisäksi on ollut rakennettava ympäristö. Tontilta on näkymä Saimaalle joten talon sijoittelu tontille on myös mietitty tarkkaan, ilmansuunnat ja maisema huomioiden.

  6h+k+khh+sauna

  Huoneistoala: 184 m²

  Tervetuloa tutustumaan!

   

  Seuraa Omatalo Ajatuksen etenemistä Facebookissa!