Unelmista kodiksi.

Sari

Talomalli

Sari esiteltiin Tampereen asuntomessuilla 2012. Se menestyi asuntomessujen yleisöäänestyksessä loistavasti ollen äänestyksen toinen ja puurakenteisten talojen voittaja. Talossa on 5 huonetta. Rakennuksen keskellä on viihtyisä terassi, josta tulvii valoa olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Autoille löytyy katospaikat sekä lämmin talli.

Muunneltava talopaketti ja muuttovalmistalo

Kaikki Omatalon talopaketit ja muuttovalmiit talot ovat kodin rakentajan muunneltavissa. Talomallien jatkaminen, lyhentäminen, ikkunatyypin vaihto ja muut muutokset ovat mahdollisia. Eri verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kodin luonnetta. Lisäksi taloihin voi rakentaa erityylisiä kuisteja ja terasseja.

Muuttovalmis, sisustusvalmis vai talopaketti?

Suurin osa Omatalon talomalleista on saatavissa täysin muuttovalmiina tai sisustusvalmiina siten, että Omatalon ammattilaiset hoitavat talotekniikan ja talon asennuksen väliseinävaiheeseen. Kaikki talomallit on saatavissa perinteisenä talopaketti-valmiusasteena, johon voit valita sinulle sopivan asennuslaajuuden.

Sari on CE-hyväksytty.
Lue lisää toimitusvaihtoehdoista.
Lue lisää toimitussisällöistä.

int(259) int(262)
Talo on saatavana seuraavina valmiusasteina:
 • Muuttovalmis: 341 070 €

  Sisältää lämmönlähteen.

 • Sisustusvalmis: 266 520 €

  Sisältää lämmönlähteen.

 • Talopaketti: 111 590 €

  Sisältää lämmönlähteen.

 • Kerrosala: 245 m²

  Kerrosala on laskettu 250mm ulkoseinävahvuuden mukaan.

 • Huoneistoala: 188 m²

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.