Unelmista kodiksi.

Iina

Talomalli

Iina on yksi suosituimpia talomallejamme erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Iina-talomallissa on kaksi makuuhuonetta ja kirjasto, jonka voi halutessaan muuttaa kolmanneksi makuuhuoneeksi. Talossa on lisäksi tilava olohuone, toiminnallinen kodinhoitohuone ja runsaasti säilytystilaa vaatehuoneessa. Tekninen tila mahdollistaa erilaiset lämmitysratkaisut.

Lue Timon ja Rosan tarina muuttovalmiin Iinan rakentamisesta!

Muunneltava talopaketti ja muuttovalmistalo

Kaikki Omatalon talopaketit ja muuttovalmiit talot ovat kodin rakentajan muunneltavissa. Talomallien jatkaminen, lyhentäminen, ikkunatyypin vaihto ja muut muutokset ovat mahdollisia. Eri verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kodin luonnetta. Lisäksi taloihin voi rakentaa erityylisiä kuisteja ja terasseja.

Muuttovalmis, sisustusvalmis vai talopaketti?

Suurin osa Omatalon talomalleista on saatavissa täysin muuttovalmiina tai sisustusvalmiina siten, että Omatalon ammattilaiset hoitavat talotekniikan ja talon asennuksen väliseinävaiheeseen. Kaikki talomallit on saatavissa perinteisenä talopaketti-valmiusasteena, johon voit valita sinulle sopivan asennuslaajuuden.

Iina on CE-hyväksytty.
Lue lisää toimitusvaihtoehdoista.
Lue lisää toimitussisällöistä.

int(259) int(262)
Talo on saatavana seuraavina valmiusasteina:
 • Muuttovalmis: 224 450 €

  Sisältää lämmönlähteen.

 • Sisustusvalmis: 173 000 €

  Sisältää lämmönlähteen.

 • Talopaketti: 61 820 €

  Sisältää lämmönlähteen.

 • Kerrosala: 133 m²

  Kerrosala on laskettu 250mm ulkoseinävahvuuden mukaan.

 • Huoneistoala: 118 m²

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi talopakettisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Omatalon ostaessasi saat tueksesi kokeneet ammattilaiset, joiden kanssa elämäsi yksi suurimmista hankinnoista onnistuu varmasti. Voit olla huoleti kaikissa talonrakentamiseen liittyvissä asioissa, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen Omamyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä.

Omatalon ammattilaiset ovat apunasi talon suunnittelusta avainten luovutukseen asti ja auttavat kokoamaan juuri sinun näköisen unelmakodin. Olemme toteuttaneet koteja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, jotka arvostavat hyvää palvelua, luotettavuutta ja rakentamisen osaamista.