Projektit

Omatalo tarjoaa on monipuolisia huoneistoratkaisuja ammattirakentajille

Omatalo on vuosikymmenien saatossa toteuttanut yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa satoja rivi- ja paritalohuoneistoja.

Toimitussisältö samoin kuin asennuslaajuus räätälöidään aina tilaajan tarpeita vastaavaksi. Esimerkiksi huoneistojen väliset seinät ja ullakkotilan palokatkot toimitetaan tarvittaessa valmiina elementteinä.

Suunniteltaessa uutta rakennushanketta käytössämme on jo toimitettujen talojen luonnos- ja pääkuvavalikoima, josta löytyy monipuolisia huoneistoratkaisuja ammattirakentajille. Tarvittaessa teemme kohteestanne luonnoskuvat, joita voi käyttää esimerkiksi kohteen ennakkomarkkinoinnissa.

Ota yhteyttä edustajaamme, niin katsotaan kuinka voimme palvella juuri Teitä.

Yhteystiedot ammattirakentajille

Toni Hakkarainen
Projektimyynti
0400 527 819
toni.hakkarainen@omatalo.com

 

Siirry ammattirakentajille tarkoitettuun OmataloPro-sivustoon!

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.