Miksi Omatalo?

 

 

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta palvelua. Omatalo muuntautuu rakennuspaikan ja toiveidesi mukaan.

Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme on käytettävissäsi projektin alusta loppuun. Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi myös henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan.

Hyvin suunniteltu koti täyttää erilaiset asumistarpeet. Omatalon mallistossa on kattava valikoima 1-, 1½- ja 2-kerroksisia koteja sekä lisäksi löytyy pohjaratkaisuja rinnetontille ja loivaan rinteeseen. Pienimmät mallit sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Halutessasi toteutamme kotisi täysin omien suunnitelmiesi pohjalta.

Oman rakennustyön osuus toimituksessa on valittavissa ajankäytön ja osaamisen mukaan. Voit valita talosi toimituksen kolmesta valmiusasteesta talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Halutessasi teemme kotisi perustuksista lähtien muuttovalmiiksi asti, jolloin sinä voit keskittyä sisustusmateriaalien ja kalusteiden valintaan sekä muuttoauton tilaamiseen.

Omatalolla on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -merkki tuotteille sekä asennus- ja kuljetuspalveluille.

 

Toteutetaan unelmasi yhdessä!

 

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä!

 

Artikkelikuva - Miksi Omatalo

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Please leave this field empty.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.