Historia_slide

Miksi Omatalo?

Hyvin suunniteltu tyyppitalo täyttää erilaiset asumistarpeet. Omatalon mallistossa on kattava valikoima 1-, 1½- ja 2- kerroksisia taloja sekä lisäksi pohjaratkaisuja rinnetontille ja loivaan rinteeseen. Pienimmät mallit sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Talopaketti on hyvä ratkaisu niin ensirakentajille kuin ammattilaisillekin.

Omatalo muuntautuu rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Valittavissa ovat erilaiset ulkoasun tyylisuunnat, kuten klassinen puutaloverhoilu tai skandinaavinen moderni julkisivu.

Voit valita talosi valmiusasteen. Oman rakennustyön osuus talopaketissa on valittavissa ajankäytön ja osaamisen mukaan. Talon muuttovalmiiksi rakentaminen toteutetaan laajasti paikallisten hyvämaineisten yhteistyökumppaneiden toimesta.

Omatalon suunnittelu- ja rakennejärjestelmä toteuttaa monipuolisesti erilaisia kohteita ja vastaa erilaisiin viranomaisten ja kaavoittajan vaatimuksiin. Omatalo on luotettava kumppani sujuvan rakennushankkeen toteuttamisessa.

Tilatessasi Omatalon rakennuskustannukset ovat tiedossa. Hyvä myyntiyhteistyö Rautakeskon kanssa on jatkunut jo 40 vuotta. K-raudalla ja Rautialla on Suomen kattavin myyntiverkosto, noin 150 myymälää eri puolilla Suomea.

Historia

Omatalo tuotemerkki syntyi vuonna 1939 Kivennavalle, Viipuriin. Vilkkaan rakentamisen aikana oli pula rakennusmiehistä ja syntyi tarve esivalmisteisille puurakenteisille Omataloille. Sotiemme alueluovutusten johdosta Omatalojen valmistus siirtyi Kivennavalta ensin Lahteen ja sieltä myöhemmin Lohjan kautta Sonkajärvelle. Omatalojen valmistus on jatkunut Ylä-Savossa yhtäjaksoisesti vuodesta 1974 lähtien.

Monien Omatalon työntekijöiden työsuhde on kestänyt yli 30 vuotta. Uralla karttunutta tietotaitoa löytyy niin suunnittelun, valmistuksen kuin myyntiorganisaation väeltä. Tehtaan patentoima lämpörunkorakenne, sokkeliliitos ja energiaa säästävä nurkkarakenne ovat Omatalon omien asiantuntijoiden tuottamia innovaatioita.

Tehdas on uudistettu useassa vaiheessa ja moneen kertaan. Nykymuodossaan Omatalojen valmistusmenetelmät edustavat alan ehdotonta huippua niin Suomessa kuin koko maailmassa. Vuosikymmenten saatossa asumisen unelmat sekä omakotitalojen rakenteet ovat kehittyneet jatkuvasti. Työskentelemme vastataksemme yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin tarjonnassamme. Omataloa on myyty jo yli 25 000 kpl, johon ei ole yltänyt vielä mikään muu yksittäinen talotehdas.

Ota yhteyttä
×
Tarvitsetko apua?
  • Viesti*Voit kysyä mitä tahansa Omataloon liittyen.
    0
  • Email*Vastaamme tähän osoitteeseen
    1
  • 2