Miksi Omatalo?

 

Hyvin suunniteltu koti täyttää erilaiset asumistarpeet. Omatalon mallistossa on kattava valikoima 1-, 1½- ja 2-kerroksisia koteja sekä lisäksi löytyy pohjaratkaisuja rinnetontille ja loivaan rinteeseen. Pienimmät mallit sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Talopaketti on hyvä ratkaisu niin ensirakentajille kuin ammattilaisillekin.

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta palvelua. Omatalo muuntautuu rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme on sinun käytettävissäsi projektin alusta loppuun. Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi myös henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan.

Voit valita kotisi valmiusasteen. Oman rakennustyön osuus talopaketissa on valittavissa ajankäytön ja osaamisen mukaan. Halutessasi teemme kotisi perustuksista lähtien muuttovalmiiksi asti, jolloin sinä voit keskittyä sisustusmateriaalien ja kalusteiden valintaan sekä muuttoauton tilaamiseen. Kerro meille unelmasi, me toteutamme sen!

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä!

 

Artikkelikuva - Miksi Omatalo

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

[honeypot your-email]

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentajavideoihimme Youtubessa ja käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät omatalon kuulumiset.