Miksi Omatalo?

Omatalon mallistossa on kattava valikoima 1-, 1½- ja 2- kerroksisia taloja sekä lisäksi rinteen ja loivanrinteen pohjaratkaisuja. Pienimmät mallit sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön.

Valikoimistamme löytyvät pohjaratkaisut ovat hioutuneet toimiviksi. Hyvin suunniteltu tyyppitalo täyttää erilaiset asumistarpeet. Omatalo myös muuntautuu rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Asiakkaan valittavissa ovat erilaiset ulkoasun tyylisuunnat, kuten klassinen puutaloverhoilu tai skandinaavinen moderni julkisivu.

Voit valita talosi valmiusasteen. Oman rakennustyön osuus on laajasti valittavissa rakentajan ajankäytön ja osaamisen mukaan. Talon muuttovalmiiksi rakentaminen toteutetaan laajasti paikallisten hyvämaineisten yhteistyökumppaneiden toimesta.

Omatalon suunnittelu- ja rakennejärjestelmä toteuttaa monipuolisesti erilaisia kohteita vastaten viranomaisten ja kaavoittajan vaatimuksiin. Omatalo on luotettava kumppani hyvän ja sujuvan rakennushankkeen toteuttamisessa.

Tilatessasi Omatalon rakennuskustannukset ovat tiedossa ja hallinnassa. Hyvä myyntiyhteistyö Rautakeskon kanssa on jatkunut jo 40 vuotta. K-raudalla ja Rautialla on Suomen kattavin myyntiverkosto, noin 150 myymälää eri puolilla Suomea.

Omatalo 113-13
Omatalo 184K-13

tehdaskuva

Historia

Omatalo tuotemerkki syntyi vuonna 1939 Kivennavalle, Viipuriin. Vilkkaan rakentamisen aikana oli pula rakennusmiehistä ja syntyi tarve esivalmisteisille puurakenteisille Omataloille.

Sotiemme alueluovutusten johdosta Omatalojen valmistus siirtyi Kivennavalta ensin Lahteen ja sieltä myöhemmin Lohjan kautta Sonkajärvelle.  Omatalojen valmistus on jatkunut Ylä-Savossa yhtäjaksoisesti vuodesta 1974 lähtien.

Monien Omatalon työntekijöiden työsuhde on kestänyt yli 30 vuotta. Uralla karttunutta tietotaitoa löytyy niin suunnittelun, valmistuksen kuin myyntiorganisaation väeltä. Tehtaan patentoima lämpörunkorakenne, sokkeliliitos ja energiaa säästävä nurkkarakenne ovat Omatalon omien asiantuntijoiden tuottamia innovaatioita.

Tehdas on uudistettu useassa vaiheessa ja moneen kertaan. Nykymuodossaan Omatalojen valmistusmenetelmät edustavat alan ehdotonta huippua niin Suomessa kuin koko maailmassa.

Vuosikymmenten saatossa asumisen unelmat sekä omakotitalojen rakenteet ovat kehittyneet jatkuvasti. Työskentelemme vastataksemme yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin tarjonnassamme. Omataloa on myyty jo yli 25 000 kpl, johon ei ole yltänyt vielä mikään muu yksittäinen talotehdas.

Jos näet tämän tekstin, sivusto ei toimi oikein. Tarkasta, että JavaScript on päällä selaimessasi.